Libnet.ro
UNICEF

18:15

Florin Citu: Am vazut multe in Parlament, dar tupeu la limita nesimtirii, cum am vazut astazi, mai rar

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu: Am vazut multe in Parlament, dar tupeu la limita nesimtirii, cum am vazut astazi, mai rar

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu, actual senator, a lansat atacuri dure la adresa coalitiei de guvernare si a prim-ministrului desemnat Florin Citu, in plenul Parlamentului, la investirea Guvernului: Ori sunteti cei mai mincinosi si populisti dintre politicieni, ori aveti cei mai prosti economisti. Am vazut multe in Parlament, dar tupeu la limita nesimtirii, cum am vazut astazi, mai rar, a fost replica lui Citu. continuă pe Hotnews

Guvernul Florin Citu a fost votat de Parlament

Guvernul condus de premierul desemnat Florin Citu a fost investit, miercuri, de Parlament, cu 260 de.

Premierul desemnat Florin Citu, huiduit indelung in Parlament, inaintea votului de investire

Premierul desemnat Florin Citu a fost huiduit indelung, miercuri, in Parlament, in cadrul sedintei comune in cadrul careia se voteaza investirea cabinetului sau.

Guvernul Citu a fost votat de Parlament

Cabinetul propus de Florin Citu si programul de guvernare au primit, miercuri, votul de incredere in camerele reunite ale Parlamentului, la capatul unei sedinte in care premierul desemnat a fost huiduit si aplaudat iar AUR a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru faptul ca nu ar fi fost respectata procedura legala de investitura.

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

Florin Citu, pozitiv cu privire la eventualele masuri de relaxare pentru 2021. Cand va fi gata bugetul (VIDEO)

Florin Citu, noul premier al Romaniei, a vorbit imediat dupa votul de investitura din Parlament, despre bugetul pentru anul 2020 si criza COVID-19. Bugetul va fi realizat in ianuarie 2021 cel mai.

Florin Citu, in plenul Parlamentului: Coalitia nu va majora si nu va introduce noi taxe. Nu vom propune obiective care nu se vor putea realiza

Aplauze si huiduieli in Parlament. Florin Citu a oferit declaratiimiercuri, 23 decembrie, prilej cu care a prezentat echipa viitorului cabinet. Ca viitor premier, eu impreuna cu echipa mea, ne vom.

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

Secretul lui Florin Citu s-a aflat acum. Ce a putut sa ii faca propriului sau frate

Florin Citu, noul premier al Romaniei, si-a dat in judecata fratele anul trecut. Astfel ca procesul in care Florin Citu s-a judecat cu fratele sau, George, a fost inregistrat pe data de 22 iulie 2019, la Judecatoria Ramnicu-Valcea. Dar care este motivul pentru care Florin Citu si-a chemat fratele in instanta. Secretul lui Florin Citu .

FLORIN CITU: Miercurea viitoare, sedinta de guvern - masurile de combatere a efectelor negative generate de pandemie, printre prioritati

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat miercuri seara, in cadrul primei reuniuni a noului Cabinet, ca saptamana viitoare, miercuri, va avea loc prima sedinta de guvern si a cerut ministrilor sa pregateasca o serie de proiecte pentru combaterea efectelor negative generate de pandemie si sustinerea mediului de afaceri.

Cine e Florin Citu, desemnat pentru a doua oara premier: Tinta preferata a social-democratilor. Studii de economie in SUA si Germania

Desemnat pentru a doua oara pentru functia de prim ministru, liberalul Florin Citu s-a facut remarcat drept un profesionist in domeniul finantelor, cu studii in strainatate. Foarte discret in privinta vietii personale, Florin Citu a lucrat in tara si in strainatate, in mediul privat, inainte de a deveni senator din partea PNL, in 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )