Libnet.ro
UNICEF

07:31

Averea candidatului la functia de prim-ministru. Ce bunuri detine Valeriu Strelet

Adevărul Adevărul,
Averea candidatului la functia de prim-ministru. Ce bunuri detine Valeriu Strelet

Valeriu Strelet, candidatul oficial la functia de prim-ministru al Republicii Moldova, se inscrie in randul celor mai bogati politicieni. Jurnalistii de la Rise Moldova scriu ca deputatul locuieste intr-o casa de lux, estimata de expertii imobiliari la opt milioane de lei. El are doua apartamente, trei terenuri, trei automobile si detine actiuni la trei companii. continuă pe Adevărul

Istoric, om de afaceri si profesor. Cine este Valeriu Strelet, candidatul la functia de prim-ministru

Candidat la functia de prim-ministru, Valeriu Strelet a devenit vicepresedinte al Partidul Liberal Democrat din Moldova in luna decembrie a anului 2007. inainte sa ajunga un politician cunoscut, Strelet a fost profesor de politologie si istorie a culturii si a ocupat functia de director al mai multor intreprinderi.

Valeriu Strelet, mai potrivit pentru functia de prim-ministru decat Maia Sandu

Vasile Strelet este mai potrivit pentru functia de prim-ministru decat persoana propusa anterior, Maia Sandu. Iulian Chifu, fost consilier al presedintelui Romaniei, considera ca Strelet este un om de partid, pe cand ministrul Educatiei in exercitiu un om de imagine.

Curtea Constitutionala a Croatiei a ordonat rejudecarea fostului prim-ministru Ivo Sanader, condamnat pentru fapte de coruptie

Curtea Constitutionala din Croatia a ordonat luni rejudecarea fostului premier Ivo Sanader, informeaza Reuters. Decizia vine in urma apelului fostului prim-ministru la verdictul prin care a fost condamnat pentru.

Fost prim-ministru scotian: Un al doilea referendum pe tema independentei este inevitabil

Fostul prim-ministru al Scotiei, Alex Salmond, crede ca un al doilea referendum pe tema independentei este inevitabil. Anul trecut, pe aceeasi tema, scotienii au votat NU in proportie de 55%. Este inevitabil.

Timofti a semnat decretul de desemnare a premierului. Valeriu Strelet: Sunt un om de partid. in primul rand, voi depune demersul catre FMI

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul de desemnare a candidatului la functia de prim-ministru, Valeriu Strelet, inaintat de AIE 3. Acesta a facut primele declaratii pentru presa.

Negocieri fara rezultat la Chisinau in privinta candidaturii Maiei Sandu la functia de prim-ministru

Noua runda de negocieri intre liderii Aliantei pentru Integrare Europeana de la Chisinau a avut loc luni in vederea ajungerii la un consens in privinta candidaturii ministrului Educatiei in exercitiu, Maia.

Vezi cine este cel prost prim-ministru din lume

Premierul Indiei, Narendra Modi, a fost catalogat de Google drept cel mai prost prim-minstru din lume. Si nu in sensul de incompentent. Poza aceluiasi Modi aparea, in luna iunie, in top 10 criminali in India.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )