Libnet.ro
UNICEF

01:05

Averea lui Hayssam, sub sechestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Averea lui Hayssam, sub sechestru

Update 12:25: Hayssam, arestat preventiv in dosarul de inselaciune si delapidare Omar Hayssam a fost arestat preventiv, impreuna cu fratele sau, Mohamad, in dosarul de inselaciune si delapidare. continuă pe Ziarul Bursa

Averea lui Hayssam, sub sechestru

Bunurile lui Omar Hayssam, acuzat de terorism si spalare de bani, au fost puse sub sechestru de autoritati, in vederea recuperarii prejudiciului cauzat statului roman de omul de afaceri sirian, potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor. Averea lor, pusa sub sechestru

Fratii Mararu au fost trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor. Procurorii i-au trimis pe cei doi in judecata in stare de arest preventiv pentru atentatul din cartierul Vitan. Averea fratilor.

Averea lui Omar Hayssam, pusa sub sechestru. Pe lista sunt case, masini, terenuri si instalatii industriale

Bunurile din Romania ale lui Omar Hayssam sunt sub sechestru. Procurorii au facut publica lista caselor, terenurilor si afacerilor pe care au pus sechestru, pentru a recupera prejudiciul produs de sirian. intr-un.

DIICOT cere anularea contractelor semnate de Omar Hayssam: Averea sa este pusa sub sechestru

DIICOT cere anularea contractelor semnate de Omar Hayssam. Sirianul este cercetat de DIICOT in patru dosare penale, potrivit unui comunicat al Directiei. De altfel, Hayssam isi cauta avocat. Doar astazi sirianul.

Dosarul de delapidare al lui Hayssam: Imobile, terenuri si instalatii industriale puse sub sechestru

Mai multe imobile, terenuri si instalatii industriale, precum si peste un milion de euro sunt puse sub sechestru de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) in dosarul de delapidare al lui Omar Hayssam, judecat de Tribunalul Bucuresti, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )