Libnet.ro
UNICEF

01:05

Averea miliardarilor a scazut in 2018 pentru prima data in ultimul deceniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Averea miliardarilor a scazut in 2018 pentru prima data in ultimul deceniu

Pentru prima data in ultimul deceniu, cei mai bogati oameni ai lumii au suferit in 2018 de o diminuare a averilor lor, din cauza incertitudinilor geopolitice si a pietelor bursiere volatile, sustine un raport publicat de UBS si PwC, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Cum arata Andreea Balan la 10 ani. Mihai Constantinescu a fost cel care a invitat-o in scena pentru prima data VIDEO

Andreea Balan este o artista care se bucura de succes si are fani in intreaga tara, insa multi nu stiu cum arata cantareata la 10 ani, cand a fost invitata pentru prima data intr-o emisiune televizata de catre Mihai Constantinescu, cel care la vremea respectiva era prezentatorul emisiunii Ba da, ba nu, difuzata de postul .

Randamentele obligatiunilor italiene au urcat peste cele ale Greciei, pentru prima data din 2008

Randamentele obligatiunilor guvernamentale italiene au urcat joi peste cele ale Greciei, pentru prima data din 2008, pe fondul incertitudinilor politice din Italia si al implementarii reformelor economice de catre autoritatile de la Atena, transmite Agerpres.

Averile celor mai bogati oameni din lume au scazut in 2018 pentru prima oara in ultimul deceniu

Averile celor mai bogati oameni din lume au scazut anul trecut pentru prima oara in ultimul deceniu, din cauza tulburarilor geopolitice si a instabilitatii pietelor de capital, potrivit unui raport realizat de banca elvetiala UBS si de firma de consultanta PwC, transmite Reuters.

Crezi ca stii? De ce tara noastra se cheama Romania. Cine a folosit numele pentru prima data

Daca acceptam opiniile unor istorici, conform carora Tara Romaneasca este sinonim cu Romania, atunci numele statului nostru provine din limba latina si aparea in texte scrise in limba latina.

Fosta asistenta a lui Whitney Houston a vorbit pentru prima data despre relatia sexuala cu artista: Am sperat ca vom fi toata viata impreuna

Robyn Crawford 58 de ani), fosta asistenta si buna prietena a cantaretei Whitney Houston, despre care s-a speculat multa vreme ca i-a fost si iubita, a povestit pentru prima data cum a inceput relatia lor.

Keanu Reeves s-a afisat cu iubita pentru prima data dupa 20 de ani de la moartea fiicei si a logodnicei sale: cine e partenera actorului FOTO

Actorul Keanu Reeves, in varsta de 55 de ani, s-a afisat la un eveniment cu noua lui iubita, fiind pentru prima data in 20 de ani cand starul apare in public alaturi de o partenera.

Neregulile de la spitalul Gomoiu, clasate de DNA in 2018.Cazul a fost redeschis pentru ca prima data nu s-a realizat o urmarire penala efectiva

DNA a inchis in ianuarie 2018 un dosar legat de neregulile de la spitalul de copii Victor Gomoiu din Bucuresti si l-a redeschis abia pe 4 noiembrie 2019, cand a constatat ca prima data nu s-a realizat o urmarire penala efectiva si nu au fost administrate probe, scrie G4media.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )