Libnet.ro
UNICEF

16:45

Avertisment calatorie: Perturbari de transport an Grecia din cauza grevei din transportul feroviar de pasageri si marfa

România Liberă România Liberă,
Avertisment calatorie: Perturbari de transport an Grecia din cauza grevei din transportul feroviar de pasageri si marfa

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care calatoresc in Grecia ca Uniunea Panelena a Personalului Feroviar de Tractiune si Organizatia Feroviara Elena au anuntat organizarea unei greve, incepand de vineri, 8 iulie, pana marti, 12 iulie. continuă pe România Liberă

Snapchat, implicat intr-un proces din cauza continutului sexual explicit

Aplicatia Snapchat este implicata intr-un proces de tip class-action, din cauza acuzatiei ca afiseaza continut sexual explicit minorilor, fara vreun mesaj de avertisment. Procesul a fost intentat de John Doe impreuna cu mama sa, dupa ce adolescentul de 14 ani a dat peste mai multe materiale cu continut explicit in sectiunea Discover. Curtea din California [].

FMI a redus estimarile de crestere, din cauza Brexit, a economiei zonei euro

FMI a redus estimarile referitoare la cresterea economica a zonei euro in anii urmatori, din cauza incertitudinilor economice si politice provocate de votul britanicilor peste iesirea din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch.

Alerta la Berlin! O cursa a fost anulata din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri al companiei Lufthansa a fost evacuat pe aeroportul din Berlin, din cauza unei amenintari cu bomba, arata B1 TV. Un mesaj care semnala prezenta unei bombe a fost primit online de serviciul.

Londra: Statie de metrou, evacuata din cauza unei false alarme de securitate

Sute de persoane au fost evacuate, joi dupa-amiaza, dintr-o statie de metrou din Londra, din cauza unui pachet suspect.

Volkswagen recheama in service aproximativ 6.000 de vehicule Touran din cauza unor probleme la instalatia de alimentare cu gaz

Reprezentantii grupului Volkswagen au anuntat ca vor rechema in service a circa 6. 000 de vehicule Touran echipate cu sisteme de propulsie pe gaz, din cauza unor probleme la instalatia de alimentare,.

Probleme din cauza prenumelui. Unei femei i s-a refuzat crearea unui cont pe Facebook pentru ca se numeste Isis

Unei tinere britanice i s-a refuzat accesul pe Facebook din cauza numelui sau, arata lefigaro. fr. Reteaua sociala i-a cerut lui Isis Thomas sa isi schimbe prenumele. Isis inseamna, in.

Sarbatoare in SUA de Ziua Independentei: Evenimentele de la Casa Alba, anulate din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

Evenimentele programate la Casa Alba cu ocazia zilei de 4 iulie au fost anulate din cauza vremii nefavorabile. Americanii, care s-au bucurat de un weekend prelungit, au organizat insa momente festive in.

Statie de metrou din Londra, evacuata din cauza unui pachet suspect

Sute de pasageri au fost evacuati, joi dupa-amiaza, dintr-o statie de metrou din Londra, din cauza semnalarii prezentei unui colet suspect. Incidentul a avut loc in statia de metrou Baker Street, situata.

Game of Thrones sezoul 7 a fost amanat din cauza iernii

Cu toate ca in teorie mai este un an pana lansarea urmatorul sezon din Game of Thrones, acesta se pare ca va suferi intarzieri semnificative. Nu au trecut nici doua saptamani de la incheierea ultimului episod din Game of Thrones, iar fanii popularului serial ard de nerabdare sa vada ce se intampla cu caracterele lor [].

Circulatia trenurilor, blocata intre statiile Strehaia si Drobeta Turnu Severin, din cauza unui incendiu la o locomotiva

Un incendiu a izbucnit, marti, la o locomotiva electrica. Din acest motiv, circulatia trenurilor este restrictionata intre statiile Strehaia si Drobeta Turnu Severin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )