Libnet.ro
UNICEF

19:45

Game of Thrones sezoul 7 a fost amanat din cauza iernii

Playtech Playtech,
Game of Thrones sezoul 7 a fost amanat din cauza iernii

Cu toate ca in teorie mai este un an pana lansarea urmatorul sezon din Game of Thrones, acesta se pare ca va suferi intarzieri semnificative. Nu au trecut nici doua saptamani de la incheierea ultimului episod din Game of Thrones, iar fanii popularului serial ard de nerabdare sa vada ce se intampla cu caracterele lor []. continuă pe Playtech

Dragnea, nemultimit de schimbarea de la Educatie: Nu stiu unde a gresit domnul Curaj. Daca a fost schimbat din cauza vechii povesti cu plagiatul lui Ponta, atunci e foarte rau (VIDEO)

Liviu Dragnea nu este deloc multumit de remanierea facuta de premierul Dacian Ciolos si nici nu are mari asteptari de la viitorii ministri. Liderul PSD a declarat ca nu intelege de ce nu au fost.

Dragnea, nemultumit de schimbarea de la Educatie: Nu stiu unde a gresit domnul Curaj. Daca a fost schimbat din cauza vechii povesti cu plagiatul lui Ponta, atunci e foarte rau (VIDEO)

Liviu Dragnea nu este deloc multumit de remanierea facuta de premierul Dacian Ciolos si nici nu are mari asteptari de la viitorii ministri. Liderul PSD a declarat ca nu intelege de ce nu au fost.

Sarbatoare in SUA de Ziua Independentei: Evenimentele de la Casa Alba, anulate din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

Evenimentele programate la Casa Alba cu ocazia zilei de 4 iulie au fost anulate din cauza vremii nefavorabile. Americanii, care s-au bucurat de un weekend prelungit, au organizat insa momente festive in.

Alegerile prezidentiale se repeta, din cauza neregulilor

Candidatul de extrema-dreapta Norbert Hofer a contestat rezultatul din turul al doilea, reclamand probleme majore la numararea voturilor *Dupa Brexit, Norbert Hofer a avertizat in legatura cu un posibil Auxit, peste un an Candidatul de extrema-dreapta Norbert Hofer nu este cotat cu sanse prea mari la alegerile prezidentiale din Austria care se vor repeta, dupa ce Curtea Constitutionala din Austria a decis, in premiera, reluarea turului doi al scrutinului, desfasurat in 22 mai, potrivit unor analisti politici. Decizia a fost luata din cauza neregulilor constatate si este pentru prima data in istoria postbelica a Austriei cand are loc repetarea unui scrutin la nivel national.

Londra: Statie de metrou, evacuata din cauza unei false alarme de securitate

Sute de persoane au fost evacuate, joi dupa-amiaza, dintr-o statie de metrou din Londra, din cauza unui pachet suspect.

Volkswagen recheama in service aproximativ 6.000 de vehicule Touran din cauza unor probleme la instalatia de alimentare cu gaz

Reprezentantii grupului Volkswagen au anuntat ca vor rechema in service a circa 6. 000 de vehicule Touran echipate cu sisteme de propulsie pe gaz, din cauza unor probleme la instalatia de alimentare,.

Probleme din cauza prenumelui. Unei femei i s-a refuzat crearea unui cont pe Facebook pentru ca se numeste Isis

Unei tinere britanice i s-a refuzat accesul pe Facebook din cauza numelui sau, arata lefigaro. fr. Reteaua sociala i-a cerut lui Isis Thomas sa isi schimbe prenumele. Isis inseamna, in.

BACALAUREAT 2016. Incidente la Bistrita-Nasaud. Sase absolventi de liceu au fost eliminati din examen

Sase absolventi de liceu din judetul Bistrita-Nasaud au fost eliminati din examenul de Bacalaureat miercuri, in timpul sustinerii probei scrise obligatorii a profilului, pentru.

Un vultur rar a fost vazut din nou in Romania dupa aproape un secol

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania. Zaganul Gypaetus barbatus) este una dintre cele patru specii de vulturi care au cuibarit candva si la noi in tara, dar care nu a mai fost vazut din 1933, precizeaza Societatea Ornitologica Romana intr-un comunicat.

Tulcea: Canalul Sulina a fost inchis navigatiei din cauza unei posibile mine marine

Capitania Zonala Tulcea a inchis, joi dimineata, traficul navelor pe canalul Sulina. Decizia a fost luata dupa ce in noaptea de miercuri spre joi, in zona Maliuc-Ilganii de Sus, a fost observat un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )