Libnet.ro
UNICEF

22:00

AVERTISMENT: Cod galben de inundatii in mai multe zone din tara!

B1 B1,
AVERTISMENT: Cod galben de inundatii in mai multe zone din tara!

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de inundatii si depasiri ale Cotelor de atentie, valabila pana joi la miezul noptii, in zece. continuă pe B1

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti seara atentionari nowcasting Cod galben de ceata in localitati din judetele Botosani, Iasi si Calarasi, valabile pana la ora.

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: S-a incercat blocarea OUG 114/2018 din mai multe zone

Ordonanta OUG 114/2018 pare sa fie un obstacol in calea activitatii mai multor autoritati publice, dupa cum reiese din discursul pe care Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, l-a avut, ieri, in Comisia economica din Senat. Oficialul a spus, printre altele, ca s-a incercat in mai multe ocazii si din mai multe zone, inclusiv din partea unor functionari din administratia publica centrala, blocarea acestei ordonante.

FOTO Panouri anti-vaccinare n mai multe localitati din tara n ziua declararii epidemiei de gripa

Panouri anti-vaccinare au fost amplasate in mai multe localitati din tara, miercuri, chiar in ziua in care Ministerul Sanatatii a declarat epidemia de gripa, relateaza Mediafax. Panourile au fost amplasate, miercuri, in Targu Mures, pe str. Gheorghe Doja, in judetul Brasov pe drumul spre Predeal, in localitatile Corunca si Tarnaveni, din judetul Mures, precum si in judetul Cluj.

Proiectul care protejeaza de rechinii imobiliari 12 din cele mai frumoase zone din Bucuresti nu a fost pus pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General. USR ameninta cu plngeri pentru abuz n serviciu

Proiectul USR Bucuresti pentru prelungirea Planului Urbanistic Zonal care protejeaza 12 din cele 98 de zone protejate din Bucuresti si care ofera protectie cladirilor de patrimoniu din aceste areale, pentru a nu fi demolate sau agresate de interventii urbanistice neadecvate, nu a fost pus de primarul Gabriela Firea pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de pe 31 ianuarie. Documentatia expira pe 18 februarie 2019. Miza este foarte mare deoarece, daca acest plan urbanistic zonal expira, mai multe proiecte urbanistice controversate ar deveni posibile.

Siberia se lasa peste SUA: Vortexul POLAR loveste America cu temperaturi de -54 grade! Mii de zboruri ANULATE. Avertisment MAE

Frigul terorizeaza America. Mai multe zone din Statele Unite vor fi afectate, incepand de astazi si pana pe 1 februarie, de fenomenul meteo denumit vortex polar, care va aduce o masa de aer foarte rece din.

Vremea se schimba brusc. Dupa ninsori si viscol, pericol de inundatii! Alerta pe rauri din opt judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelora emis, marti, mai multe avertizari cod galben de inundatii pe mai multe rauri din judetele Caras-Severin, Timis, Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea,.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, o atentionare codgalben de ceata in mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata in 25 de judete. in unele zone pot aparea depuneri de gheata

Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting care vizeaza ceata, intensificari ale vantului si burnita. Ceata va persista pana la ora 10. 00 sau 11. 00 in 25 de judete, printre care si Calarasi.

Atentionare meteo! Cod galben de ceata si depuneri de chiciura in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, atentionarile cod galben de ceata si depuneri de chiciura pentru 14 judete si a emis altele noi, valabile pentru opt judete. Atentionarile cod.

Atentionare meteo! Cod galben de viscol si ceata in mai multe judete

AdministratiaNationalade Meteorologie a emis, miercuri dimineata, uncod galben de ceata pana la ora 10. 00, in 11 judete si un cod galben de viscol, pana la ora 11. 00, in trei.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )