Libnet.ro
UNICEF

09:15

Avertisment pentru toti soferii: se lasa cu amenzi de pana la 2.900 lei. Codul Rutier e clar

Playtech Playtech,
Avertisment pentru toti soferii: se lasa cu amenzi de pana la 2.900 lei. Codul Rutier e clar

Codul Rutier e clar pentru toti soferii. Daca il stii si il respecti, stai fara griji. in caz contrar, risti sa dai mii de lei pe tot felul de incalcari ale legii. Asa e cazul si. continuă pe Playtech

Cum iti pregatesti corect masina de iarna? Detaliul important pe care toti soferii romani il ignora

Toti soferii trebuie sa isi pregateasca masina pentru iarna. Spre deosebire de sezonul estival, regulile sunt diferite. Asadar, pentru a circula in siguranta trebuie sa ne echipam masinile corespunzator. Cum iti pregatesti corect masina de iarna? Toti trebuie sa luam masurile necesare pentru a ne asigura ca sezonul rece nu ne va lua prin surprindere.

S-a schimbat varsta la care iti poti lua permisul. Toti soferii trebuie sa afle acum

Toti soferii trebuie sa afle acum ca s-a schimbat varsta la care iti poti lua permisul. Ministerul de Interne a pus in dezbatere publica un proiect de lege de modificare a Codului Rutier, prin care ar putea fi scazuta varsta de obtinere a permisiului de conducere pentru cateva categorii. Astfel, soferii de camioane si autobuze .

OMS: avertisment pentru omenire. O noua boala loveste crunt. Este mai contagioasa decat COVID-19

Numarul cazurilor de rujeola creste la nivel mondial din cauza restrictiilor legate de COVID-19, care afecteaza vaccinurile, transmite OMS. in aceasta luna, peste 94 de milioane de persoane risca sa nu fie vaccinate. Avertisment OMS: rujeola loveste crunt. Numarul cazurilor creste la nivel mondial din cauza restrictiilor legate de COVID-19, care afecteaza vaccinarile Numarul cazurilor .

Banii intra direct pe card. Surpriza facuta de Iohannis pentru toti acesti romani

Pentru finalul de an, Klaus Iohannis a promulgat o lege importanta cand vine vorba de bani. Sigur, nu e pentru toti romanii, dar o parte dintre cetateni se vor bucura maxim. Presedintele Klaus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )