Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un avion special a decolat din Cairo pentru evacuarea cetatenilor rusi din Yemen

Antena3 Antena3,
Un avion special a decolat din Cairo pentru evacuarea cetatenilor rusi din Yemen

Un avion special a fost trimis pentru evacuarea cetatenilor rusi din Yemen si aducerea lor de urgenta in Egipt, de unde vor pleca spre patria mama. Cursa speciala a decolat deja din Cairo si se indreapta spre. continuă pe Antena3

Actrita Julianne Moore, concediata de Ministerul Culturii din Turcia pentru ca a avut o prestatie slaba intr-o reclama (VIDEO)

Actrita Julianne Moore a fost concediata de Ministerul Culturii si Turismului din Turcia, pentru ca a avut o prestatie slaba intr-un spot publicitar care promoveaza turismul in aceasta tara, transmite The.

Lufthansa anuleaza evenimentele organizate cu ocazia sarbatoririi a 60 de ani de existenta, din respect pentru victimele accidentului din Alpii francezi

Compania aeriana germana Lufthansa va anula evenimentele programate pentru sarbatorirea a 60 de ani de la infiintarea sa, dupa accidentul in care a fost implicat un avion al companiei sale low cost, Germanwings,.

VIDEO Actrita Julianne Moore a fost concediata de Ministerul Culturii din Turcia pentru ca a avut o prestatie slaba intr-o reclama

Actrita Julianne Moore, recompensata cu premiul Oscar in luna februarie, a fost concediata de Ministerul Culturii si Turismului din Turcia, care afirma ca artista americana a avut o prestatie slaba intr-un spot publicitar care promoveaza turismul in aceasta tara, transmite Mediafax.

Nava Costa Concordia era folosita de cel mai temut sindicat al crimei din Italia pentru a transporta droguri

Nava de croaziera Costa Concordia, care s-a scufundat in ianuarie 2012 cu peste 4. 200 persoane la bord, era folosita de cel mai temut sindicat al crimei din Italia, Ndrangheta, pentru a transporta cocaina adusa in.

REVISTA PRESEI. Fiscul a inchis un local din Bucuresti pentru trei lei

In ziarele de luni, citim despre cum a inchis Fiscul un restaurant pe motiv ca avea trei lei pe plus, dar si despre decizia omului de afaceri Horia Culcescu de a vinde serele din Berceni unor dezvoltatori imobiliari. Aflam, totodata, ca gigantul McDonalds a avandut afacerile din Romania unui antreprenor rus, dar si care sunt cauzele meciului slab dintre Romania si Insulele Feroe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )