Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aviz negativ pentru urmarirea penala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aviz negativ pentru urmarirea penala

Fostul ministru de Finante, Daniel Chitoiu, a fost audiat, astazi, la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Dosarul ASF. Aviz negativ pentru inceperea urmarii penale a lui Daniel Chitoiu.

25 : Comisia Juridica a Camerei Deputatilor nu a incuviintat inceperea urmaririi penale impotriva lui Daniel Chitoiu, cu 16 voturi impotriva si sase pentru. Am spus ca sunt nevinovat. Le-am explicat cum a fost conceputa aceasta ordonanta, nu exista dovezi ca am sprijinit acest grup infractional. Eu sunt dispus, in orice moment, sa dau explicatii privind felul in care a fost adoptata aceasta ordonanta. Eu le-am expus cuma fost promovata si aprobata in Guvern aceasta ordonanta, .

Aviz negativ al Comisiei Juridice pentru cercetarea penala a lui Chitoiu

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat, marti, un aviz negativ pentru inceperea urmaririi penale a deputatului PNL Daniel Chitoiu. Au existat cinci voturi pentru, 16 voturi impotriva inceperii.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat raport negativ pentru incuviintarea inceperii urmaririi penale a deputatului Daniel Chitoiu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat marti, in urma votului, raport negativ cererii procurorului general privind incuviintarea inceperii urmaririi penale a lui Daniel Chitoiu in dosarul ASF. Impotriva incuviintarii inceperii urmaririi penale au votat 16 membri ai comisiei, iar 4 voturi au fost anulate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )