Libnet.ro
UNICEF

07:45

Goldman Sachs iese din actionariatul celei mai mari banci din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Goldman Sachs iese din actionariatul celei mai mari banci din lume

Banca americana de investitii Goldman Sachs Group Inc. a obtinut 1,1 miliarde dolari din vanzarea detinerii sale la Industrial and Commercial Bank of China ICBC - cea mai mare banca din lume dupa valoarea de piata), punand astfel capat unei investitii de sapte ani in aceasta institutie. continuă pe Ziarul Bursa

AMD iese din topul producatorilor de procesoare: scaderea vanzarilor de PC-uri isi spune cuvantul

Advanced Micro Devices AMD), unul dintre cei mai mari producatori de micro-procesoare din lume, a coborat pana pe pozitia a patra anul trecut in topul producatorilor de profil, fiind puternic afectat de vanzarile scazute ale PC-urilor, in detrimetrul.

Aviz soferilor: Amenzile de circulatie MAI MARI de la 1 iulie.

Amenzile de circulatie vor fi mai mari de la 1 iulie in contextul in care, de la aceeasi data, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata creste la 800 de lei lunar. Mai exact, amenzile vor creste proportional cu salariul minim brut pe economie pentru ca acestea sunt calculate in functie de acest plafon. Astfel, daca salariul minim de baza va creste de la 750 de lei la 800 de lei, pretul amenzilor de circulatie se va majora tot cu 50 de lei. Citeste si Amenzile de circulatie pot .

Aviz soferilor: Amenzi de circulatie MAI MARI de la 1 iulie.

Amenzile de circulatie vor fi mai mari de la 1 iulie in contextul in care, de la aceeasi data, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata creste la 800 de lei lunar. Mai exact, amenzile vor creste proportional cu salariul minim brut pe economie pentru ca acestea sunt calculate in functie de acest plafon. Astfel, cum salariul minim de baza va creste de la 750 de lei la 800 de lei, pretul amenzilor de circulatie se va majora tot cu 50 de lei. Citeste si Amenzile de circulatie pot .

O Scotie independenta ar avea probleme bancare mai mari decat Cipru

Scotia s-ar putea confrunta o criza bancara similara celei din Cipru, in cazul si-ar dobandi independenta, avand in vedere ca sectorul financiar al tarii este foarte mare, comparativ cu dimensiunea economiei, potrivit unui raport al guvernului Marii Britanii, citat de CNBC.

Michael Jackson a inventat pantofii care ii permiteau sa invinga gravitatia. Iata secretul celei mai tari miscari de dans

Multi dintre fanii lui Michael Jackson s-au intrebat cum reuseste acesta sa se incline atat de mult in timp ce dansa. in videoclipuri, dar mai ales in concerte, unde era mai greu sa faca trucaje, Michael.

Elogiu profesiei celei mai nobile din lume

Profesia Oamenilor Scolii este, de departe, cea mai nobila din lume. Drept pentru care menirea istorica a generatiei noastre, aici, in Romania, este sa-i dam ceea ce ea merita cu adevarat: recunoastere autentica si camp de manifestare neingradit.

Tornada ucigasa din Oklahoma a produs pagubele cele mai mari din istoria SUA

Tornada, care s-a abatut cu violenta, luni seara, asupra statului american Oklahoma, poate fi cea mai scumpa din istoria Statelor Unite, a anuntat un inspector american de asigurari. Pagubele estimate de el.

Fermierii care arendeaza terenurile vor primi subventii cu 20% mai mari, din 2014

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat ieri, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos.

Fermierii care arendeaza terenurile vor primi subventii cu 20% mai mari, din 2014

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat luni, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos, citat de Mediafax.

Fermierii care arendeaza terenurile vor primi subventii cu 20% mai mari

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat luni, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )