Libnet.ro
UNICEF

22:30

Avocatul lui Dinca rupe tacerea: Tonel Pop va fi dat in judecata de Dinca pentru ca a acuzat ca si-ar fi violat fiica

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Dinca rupe tacerea: Tonel Pop va fi dat in judecata de Dinca pentru ca a acuzat ca si-ar fi violat fiica

Avocatul lui Gheorghe Dinca sustine ca acuzatiile facute de avocatul familiei Melencu sunt false. Tonel Pop declara ca a fost amenintat de Gheorghe Dinca ca fetele sale vor fi violate si ca bestia din Caracal. continuă pe Antena3

Amenintari dure ale lui Dinca la adresa avocatului Tonel Pop in prezenta procurorilor. L-au lasat intentionat

Tonel Pop, avocatul familiei fetei din Dolj disparute in aprilie si despre care Gheorghe Dinca a marturisit ca a violat-o si ucis-o, a adus acuzatii grave procurorilor, la iesirea de la o noua audiere a suspectului. Dinca l-ar fi amenintat, fara ca procurorii sa intervina, ca daca are fete acestea ar putea fi violate.

Gheorghe Dinca il da in judecata pe avocatul familiei Melencu. Tonel Pop l-a acuzat ca si-ar fi violat fiica

Saga in cazul Caracal continua si pe zi ce trece apar tot mai multe informatii contradictorii. Acum, dupa ce avocatul lui Dinca a iesit in presa si a declarat ca Luiza Melencu e moarta, anunta ca-l va da in judecata pe Tonel Pop. Gheorghe Dinca il da in judecata pe avocatul familiei Melencu. Claudiu Lasconschi, .

Avocatul Tonel Pop, acuzatii grave la adresa procurorilor: Gheorghe Dinca a sarit la mine spre amuzamentul acestora

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, spune ca suspectut crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca,l-a amenintat si a vrut sa-l bata, desi in sala se aflau si procurorii. Ba mai mult, Tonel Pop acuza.

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca il da in judecata pe avocatul Tonel Pop - surse

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal,il va da in judecata pe avocatul Tonel Pop, conform surselor Antena 3. Dinca a fost audiat, luni, la Inspectoratul General al.

Scandalul Caracal ia amploare. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, sustine ca a fost amenintat de Gheorghe Dinca: S-a repezit la mine (VIDEO)

Tensiuni la Politie la audierea lui Gheorghe Dinca. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, sustine ca a fost la un pas sa fie batut de catre monstrul din Caracal, informeaza B1 TV. Pop a declarat si ca Dinca l-.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )