Libnet.ro
UNICEF

13:00

Avocatul lui Gheorghe Dinca rupe tacerea: Luiza a fost luata fara voia lui

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Gheorghe Dinca rupe tacerea: Luiza a fost luata fara voia lui

Nebunia din cazul Caracal pare fara final. Gheorghe Dinca s-a sucit si a declarat, joi, la DIICOT, ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu, ca a violat-o alaturi de alti barbati si ca fata i-a fost luata, din casa, de doua persoane. continuă pe Antena3

A treia victima a lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Pe cine a vazut in casa monstrului din Caracal

Cazul Caracal pare sa fie departe de a-si gasi vreo rezolvare. Autoritatile inca incearca sa determine ce s-a intamplat cu cele doua victime ale lui Dinca. Acesta ar fi incercat sa mai rapeasca o fata, ce reprezinta a treia potentiala victima a mecanicului auto. A treia victima a lui Gheorghe Dinca rupe tacerea Nu se .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre Cazul Caracal. Cine a luat-o pe Luiza Melencu si ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu

Detaliile din cazul Caracal, ce ies la iveala la mai bine de jumatate de an de la izbucnirea anchetei, sunt de-a dreptul socante. Avocatul familiei a spus adevarul despre ce i s-a intamplat Luizei Melencu. Realitatea crunta din spatele faptelor lui Gheorghe Dinca ajunge sa iasa la lumina, cu ajutorul anchetatorilor. Reamintim ca Gheorghe Dinca .

Avocatul lui Gheorghe Dinca arunca bomba: El nu vrea sa iasa din arest. Regreta ca fetele nu sunt in viata

Claudiu Lascoschi a declarat ca Gheorghe Dinca isi doreste o pedeapsa mai mica. Avocatul criminalului din Caracal sustine ca Dinca regreta ca fetele nu sunt in viata si ca acesta nu isi doreste sa iasa din arest.

Surse: Gheorghe Dinca spune ca Luiza a fost traficata

Gheorghe Dinca a declarat joi seara, in fata procurorilor, ca Luiza Melencu a fost traficata.

Avocatul familiei Melencu arunca bomba. Gheorghe Dinca a confirmat oficial ca Luiza Melencu ar putea fi inca in viata

Gheorghe Dinca a fost adus la audieri, joi, la sediul DIICOT. Le-a oferit procurorilor detalii surprinzatoare, iar ancheta care dureaza de mai bine de jumatate de an se amplifica. Luiza Melencu ar putea fi inca in viata, iar barbatul de 66 de ani acuzat de crima a confirmat totul. Mai mult, avocatul familiei, Tonel Pop, .

Victima lui Gheorghe Dinca a rupt tacerea: M-am trezit in casa lui. Ma durea tot corpul si ma simteam rau

Una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, a rupt tacerea dupa multe luni in care a tinut in suflet un secret extrem de dureros. Ea l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, tanara rapita de monstrul din Caracal in primavara anului trecut, si i-a povestit cum a fost luata cu forta de pe strada de barbatul care a socat intreaga Romanie, dar si alte state.

Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Ancheta in cazul Caracal. Ce decizie au luat procurorii DIICOT dupa ce Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia tinerelor Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a negat ca ar fi ucis-o pe cea dintai. Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu Avocatii familiei Melencu .

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, este audiat de procurorii DIICOT, joi dimineata, dupa ce a facut o solicitare in acest sens, in care a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia. Planul pe care criminalul de la Caracal il pune in aplicare

Avocatii familiei Melencu au fost chemati, marti, la DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Acesta ar fi spus ca nu a ucis-o pe Luiza. De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia Surse apropiate anchetei in cazul Caracal au sustinut ca Gheorghe Dinca s-ar fi razgandit in privita uciderii Luizei Melencu. Dinca ar fi .

Gheorghe Dinca, infatisare noua. Cum arata criminalul din Caracal dupa o jumatate de an de arest FOTO

Gheorghe Dinca a fost adus, in urma cu putin timp, la DIICOT. Totul dupa ce, ieri, Dinca a dat declaratii bomba, explicand ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu si ca fata a fost luata din casa sa de un barbat si o femeie. in cele sase luni de arest preventiv, Dinca si-a schimbat total look-ul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )