Libnet.ro
UNICEF

05:30

Baba Vanga, profetii APOCALIPTICE! Vine al Treilea Razboi Mondial! VA FI MACEL

B1 B1,
Baba Vanga, profetii APOCALIPTICE! Vine al Treilea Razboi Mondial! VA FI MACEL

Celebra prezicatoare Baba Vanga, cunoscuta drept Nostradamus din Balcani, a facut o serie de proetii sumbre despre izbucnirea unui razboi planetar. Femeia care a prezis atacurile teroriste din 11. continuă pe B1

Celebra Baba Vanga, profetii CUTREMURATOARE despre anul 2019. E iNGROZITOR!

Baba Vanga, celebra clarvazatoare, a facut o profetie care increteste fruntile oamenilor. Batrana anunta o criza majora, in urma careia multi oameni isi vor pierde economiile, locurile de munca.

Profetia BABEI VANGA se adevereste: incepe CUMPLITUL RAZBOI! Pana si Putin s-a cutremurat...

Baba Vanga, celebra clarvazatoare, a facut o profetie care increteste fruntile oamenilor. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Baba.

A murit ultimul veteran de razboi jandarm din Buzau. Generalul Neculai Enache a luptat pe ambele fronturi in cel de-al Doilea Razboi Mondial

Jandarmii buzoieni sunt in doliu dupa ce, miercuri, s-a stins din viata la varsta de 97 de ani generalul de brigada in retragere Neculai Enache, veteran al celui de-al doilea Razboi Mondial, care cu mandrie a purtat decenii la rand uniforma de jandarm.

Putini stiu asta! Cum si-au salvat polonezii tezaurul, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial

La 1 septembrie 1939, prin atacul Germaniei asupra Poloniei, incepea Al Doilea Razboi Mondial. in ciuda efortului militar, Polonia a fost invinsa pana la sfarsitul lunii, decisiva fiind invazia sovietica.

VIDEO Osemintele a opt soldati necunoscuti din primul razboi mondial, inhumate cu onoruri militare. Povestea descoperirii acestora

Osemintele a opt soldati necunoscuti, sase romani si doi nemti, cazuti in primul razboi mondial in luptele purtate pe Valea Oltului, au fost inhumate, vineri, 5 iulie, cu onoruri militare, in Cimitire ale Eroilor din localitatile Perisani si Titesti, judetul Valcea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )