Libnet.ro
UNICEF

00:07

BACALAUREAT 2013 PROFIL UMAN. Vezi aici subiectele la PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE si GEOGRAFIE.

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2013 PROFIL UMAN. Vezi aici subiectele la PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE si GEOGRAFIE.

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat, la profilul uman. SUBIECT SOCIOLOGIE- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, sociologie, au avut, la subiectul al II-lea, un eseu despre delicventa ca subcultura, iar la subiectul al III-lea, un eseu despre statusul social si despre grupul de referinta. SUBIECT PSIHOLOGIE- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, psihologie, au avut, la . continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2013 PROFIL UMAN. Vezi aici subiectele la PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE, ECONOMIE si ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat, la profilul uman. SUBIECT ECONOMIE- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, economie, au avut, la subiectul al II-lea, exercitii despre cost total, pret si productivitate marginala, iar la subiectul al III-lea, au avut doua exercitii, unul despre piata muncii si factorii de productie, iar cel de-al doilea despre rolul bursei de valori in finantarea .

BACALAUREAT 2013 PROFIL UMAN. Vezi aici subiectele si baremul la PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE, ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele si baremele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat, la profilul uman. SUBIECTE SI BAREM LOGICA- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, logica si argumentare, au avut, la subiectul al II-lea, despre operatiile de conversiune si obversiune, iar la subiectul al III-lea, despre regulile de corectitudine a definirii si argumentele deductive. SUBIECTE SI BAREM ECONOMIE- Absolventii de liceu care .

BACALAUREAT 2013 PROFIL REAL. Vezi aici subiectele la CHIMIE, FIZICA, BIOLOGIE, PSIHOLOGIE, ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat. Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, informatica, au avut trei subiecte de Limbajul C/C++. La prima parte au avut exercitii despre algoritmi reprezentati in pseudocod, la partea a doua au de scris serii de instructiuni, iar la subiectul al III-lea, elevii au avut de rezolvat exercitii cu metoda backtracking, dar au avut si .

BACALAUREAT 2013. Vezi aici SUBIECTELE la CHIMIE, GEOGRAFIE, FIZICA, BIOLOGIE, PSIHOLOGIE, ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat. Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, anatomie, au avut, la subiectul al II-lea, doua exercitii, unul despre tipurile de ARN si ADN, iar celalalt despre grupele de sange. La subiectul al III-lea, elevii care au dat proba la alegere la anatomie au avut tot doua exercitii, unul despre functia endocrina a pancreasului si gonadelor, iar .

BAC 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la alegere.

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat. Citeste si BAC 2013. Elevii de la profilul REAL sustin, vineri, proba la ALEGERE. Vezi SUBIECTELE modele) 165. 000 de absolventi de liceu sustin, vineri, proba optionala a profilului. Citeste siBAC 2013. Elevii de la profilul UMAN sustin, vineri, proba la alegere. Vezi SUBIECTELE modele) Ei vor putea alege intre Fizica, Informatica, Geografie, Biologie, Chimie .

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 5! Vezi aici SUBIECTELE la ISTORIE.

Romania libera prezinta subiectele la examenul de bacalaureat primite de elevii care sustin miercuri proba scrisa obligatorie a profilului, la MATEMATICA sau la ISTORIE, in functie de profilul liceului. Elevii au primit varianta numarul 5. Absolventii de liceu au avut de redactat, la partea a III-a, un eseu despre formarea statului roman modern.

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 2! Vezi aici SUBIECTELE la ISTORIE.

Romania libera prezinta subiectele la examenul de bacalaureat primite de elevii care sustin miercuri proba scrisa obligatorie a profilului, la MATEMATICA sau la ISTORIE, in functie de profilul liceului. Elevii au primit varianta numarul 5. Citeste si BAC 2013. Elevii bucuresteni au INTARZIAT la examen din cauza metroului La primul subiect, elevii au primit doua texte despre interventiile URSS in Cehoslovacia si in Ungaria. La partea a II-a, elevii au primit un text despre Vlad Tepes si au .

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 5! Vezi aici SUBIECTELE la MATEMATICA.

Romania libera prezinta subiectele la examenul de bacalaureat primite de elevii care sustin miercuri proba scrisa obligatorie a profilului, la MATEMATICA sau la ISTORIE, in functie de profilul liceului. Elevii au primit varianta numarul 5. La matematica M2, elevii au primit la subiectul al II-lea o matrice si o lege de compozitie, iar la subiectul al III-lea au avut de rezolvat o functie. La Matematica, elevii primesc trei subiecte, notate cu cate 30 de puncte fiecare, toate fiind .

BACALAUREAT 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la alegere la CHIMIE, GEOGRAFIE, FIZICA si ...

SUBIECT FIZICA - Absolventii claselor a XII-a care au ales fizica la ultima proba in cadrul examenului de bacalaureat au avut subiecte din electricitate. SUBIECT CHIMIE - Absolventii care au ales, la ultima proba, chimia organica, au avut de rezolvat probleme cu compusi chimici. SUBIECT BIOLOGIE - Elevii au avut de scris despre ateroscleroza si fotosinteza. SUBIECT GEOGRAFIE - Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, .

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 2 ! Vezi aici SUBIECTELE la MATEMATICA.

Romania libera prezinta subiectele la examenul de bacalaureat primite de elevii care sustin miercuri proba scrisa obligatorie a profilului, la MATEMATICA sau la ISTORIE, in functie de profilul liceului. La matematica M1, elevii au primit varianta 2. La subiectul al doilea, au avut determinanti, iar la al treilea, integrale si variabile. La matematica M2, elevii au primit varianta numarul 2. Ei au primit la subiectul al II-lea o matrice si o lege de compozitie formula de x compus cu y), iar .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )