Libnet.ro
UNICEF

09:15

BACALAUREAT 2014 Liceenii din clasele a XI-a si a XII-a intra de maine in saptamana simularilor pentru Bac

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2014 Liceenii din clasele a XI-a si a XII-a intra de maine in saptamana simularilor pentru Bac

Simularile nationale pentru Bac-ul din aceasta vara debuteaza luni cu proba scrisa la Romana, prin care vor trece nu doar elevii de clasa a XII-a, ca pana acum, ci si cei de clasa a XI-a, care se pregatesc pentru Bacalaureatul din 2015. Examenul dureaza trei ore, va fi supravegheat video, iar notele nu se vor trece in catalog, nefiind un test obligatoriu. continuă pe Adevărul

Elevii din clasele a XII-a si a XI-a sustin, saptamana aceasta, simularea la Bacalaureat.

Elevii din clasele a XII-a si a XI-a sustin, de luni pana vineri, simularea examenului de Bacalaureat, conform Mediafax. Potrivit calendarului privind organizarea si desfasurarea simularii bacalaureatului, la care participa, in premiera, si elevii din clasa a XI-a, in 3 martie va fi sustinuta proba la limba si literatura romana, in 4 martie - la limba si literatura materna, in 5 martie va fi proba obligatorie a profilului si in 7 martie, proba la alegere a profilului si specializarii. Toate .

Bacalaureat 2014. incepe simularea examenului de maturitate

In perioada 3-7 martie va avea loc simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat national pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a, in toate unitatile de invatamant liceal din municipiul si judetul Constanta,.

Simulare Bacalaureat 2014. Aproximativ 5 000 de elevi din Valcea vor sustine simularea

Aproximativ 5000 de elevi valceni de clasele a XII-a si a XI-a sustin luni testarea la Limba si literatura romana. Liceenii care incearca sa copieze ar putea fi sanctionati cu scaderea notei la purtare.

Elevii de clasele a XI-a si a XII-a incep simularile pentru bacalaureat. Care este programul testarilor

Elevii claselor a XI-a si a XII-a incep luni, 3 martie, simularule pentru examenul de bacalaureat 2014, prima proba fiind cea de limba si literatura romana, proba scrisa. Aceasta este prima sesiune de simulari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )