Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bacalaureat 2016. Care sunt cele mai ghinioniste zodii la BAC!

Antena3 Antena3,
Bacalaureat 2016. Care sunt cele mai ghinioniste zodii la BAC!

Bacalaureatul 2016 a inceput astazi, iar zodiile prezentate mai jos sunt cele care vor da nas in nas cu ghinionul, scrie spynews. ro. Bacalaureatul 2016. Gemenii vor avea emotii cumplite, lucru care. continuă pe Antena3

Codul fiscal a fost modificat. Care sunt cele mai importante schimbari

Codul fiscal a fost modificat recent prin ordonanta de urgenta, printre schimbari aflandu-se doua scutiri de impozit si reducerea TVA. in timp ce unele dintre prevederile actului normativ au intrat.

Bacalaureat 2016. Bucuria elevilor: Sa mai spuna mama ca stau prea mult la calculator. As mai fi stiut eu acum sa vorbesc despre rolul jocurilor?

Bacalaureat 2016 Aproape 2. 400 de absolventi de liceu din judetul Vaslui au sustinut prima proba a examenului de bacalaureat, cea de Limba Romana, fiind inregistrati 103 absenti.

Bacalaureat 2016. Elev: Subiectele au fost mai usoare fata de anul trecut

Bacalaureat 2016. Astazi a avut loc prima proba scrisa de la examenul de bac 2016, la limba si literatura romana.

MIRA demonstreaza ca placutele de frana Ferodo Eco-Friction sunt cele mai performante

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation NASDAQ: FDML), a anuntat rezultatele unui test care arata ca placutele de frana Ferodo Eco-Friction cu nivel redus de cupru si fara cupru ofera o performanta de oprire mai buna fata de materialele traditionale, pe baza de cupru, ale concurentei. Testul a fost realizat de catre compania britanica independenta de testare, cercetare si consultanta, MIRA.

Topul companiilor de stat care ofera cele mai mari indemnizatii in consiliile de administratie

Societatile de stat care ofera cele mai mari indemnizatii membrilor din consiliile de administratie din societatile de stat sunt bancile EximBank, CEC Bank, Fondul Roman de Contragarantare si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, sumele depasind 10. 000 de lei brut pe luna.

Studiu GfK: Ofertele la bilete de avion sunt cele mai cautate online de turistii romani

Romanii interesati sa calatoreasca cauta cel mai mult oline oferte la bilete de avion, urmate de pachete de tip city break, rezervari de camere de hotel si consultanta turistica prin call center sau live chat, potrivit unui studiu al companiei de.

Cele mai potrivite cocktailuri de servit la piscina in vara 2016. Recomand, in primul rand, Domaine de la pesch

Cocktailurile cu fructe de sezon si care au ca baza spumantul sunt cele mai cautate in aceasta perioada. Servite la piscina pe sezlong ele pot alunga canicula si instala o senzatie de racoare.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016: 75% dintre candidati au obtinut medii peste 5. La Iasi sunt cele mai multe medii de 10

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016: Un numar de 111. 510 candidati 75%) care au participat la Evaluarea Nationala au obtinut medii peste 5, in vreme ce 37. 137 25%) au obtinut medii sub 5. Potrivit unui comunicat al MENCS, 241 de candidati au.

Care sunt telefoanele HTC care vor trece la Android Nougat

Dupa ce Google a anuntat oficial ca urmatoarea versiune de Android se va intitula Android Nougat, pregatiti-va sa fiti dezamagiti de ineficienta creatorilor de smartphone-uri de a va livra noul update. Cea mai mare problema a Android continua sa fie fragmentarea. Aceasta se traduce printr-un numar foarte limitat de utilizatori de smartphone-uri si tablete cu [].

Bacalaureat 2016. Candidatii spera la note peste 7: Nu a fost nici foarte greu, nici usor la Bac anul asta

Absolventii de liceu au sustinut luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat. 732 de elevi sustin astazi examenul de Bacalaureat 2016 la Brasov, proba scrisa la limba si literatura romana. Subiectele la Bac 2016 sunt diferentiate intre profilul uman si cel real.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )