Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bacau: A vrut sa ajute victima unui accident, insa a murit dupa ce a fost lovit de un TIR

Antena3 Antena3,
Bacau: A vrut sa ajute victima unui accident, insa a murit dupa ce a fost lovit de un TIR

Un barbat de 58 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un TIR, fiind strivit apoi intre autotren si un microbuz stationat, in timp ce traversa DN 11, in zona localitatii Poiana Sarata din judetul. continuă pe Antena3

Bacau: Un barbat care mergea la locul unui accident a murit strivit intre un TIR si un microbuz

Un barbat de 58 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un TIR, fiind strivit apoi intre autotren si un microbuz stationat, relateaza Mediafax. Accidentul a avut loc pe DN 11 Bacau-Brasov, in zona.

Trafic blocat pe DN 7, in urma unui accident rutier

Traficul rutier este blocat, miercuri dimineata, pe DN7 Deva - Arad, in judetul Hunedoara, in urma unui accident in care au fost implicate un tir si un autoturism, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, conform Mediafax.

Trafic blocat pe DN 7 in urma unui accident in care au fost implicate un TIR si un autoturism

Traficul rutier este blocat, miercuri dimineata, pe DN7 Deva - Arad, in judetul Hunedoara, in urma unui accident in care au fost implicate un TIR si un autoturism, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Alba: O persoana a fost ranita, in urma unui accident produs pe A1

Soferul unui autoturism a fost ranit, vineri, pe autostrada A1, la limita dintre judetele Alba si Hunedoara, dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un camion al Armatei, care a ricosat intr-o alta masina, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )