Libnet.ro
UNICEF

12:15

Baia Mare Champions Trophy: cand joaca HCM Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Baia Mare Champions Trophy: cand joaca HCM Baia Mare

Sala Sporturilor din Baia Mare va gazdui in acest final de saptamana un turneu amical de handbal feminin aflat la prima editie si anume Baia Mare Champions Trophy. continuă pe Adevărul

Copiii din Baia Mare vor putea juca handbal cu Arenhardt sau do Nascimento

Copiii de toate varstele din Baia Mare sunt asteptati in centrul vechi al Baii Mari, in perioada 15-17 august, sa invete handball de la jucatoarele de top ale HCM Baia Mare.

Mortalitate piscicola pe raul Lapus. Operatorul de apa si canal din Baia Mare, gasit vinovat de Garda de Mediu

Vital-ul o da din nou in bara. Mortalitate piscicola pe raul Lapus din cauza operatorului de apa si canal din zona Baia Mare. Vinovat de producerea decesului atator pesti pe raul Lapus este operatorul de apa si canal din zona Baia Mare, SC Vital SA, care a si fost amendat de Garda de Mediu Maramures cu 50. 000 lei.

Fotografii cat o mie de cuvinte expuse la Biblioteca Judeteana din Baia Mare

Iubitorii de fotografie din Baia Mare au numai motive de bucurie. Pana in data de 21 august Salonul Artelor din incinta Bibliotecii Judetene gazduieste o expozitie de fotografie cu lucrarile a nu mai putin de 28 de fotografi.

Mosu Deac din Cuhea, in vizita prin Baia Mare. A venit cu colaci si oiegi de horinca la oficialitatile judetului

Vasile Deac zis Mosu din Cuhea in prezent localitatea Bogdan Voda), fost primar al acestei localitati timp de 16 ani si viceprimar 15 ani, a venit in data de 12 august in municipiul Baia Mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )