Libnet.ro
UNICEF

12:15

Baia Mare: O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta (VIDEO)

B1 B1,
Baia Mare: O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta (VIDEO)

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat. continuă pe B1

Baia Mare: Doua persoane au fost ranite intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta

Doi oameni au fost raniti intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat prioritate la o.

UPDATE Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Pacienta din ambulanta a murit

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc la intersectia Bulevardelor Republicii cu Bucuresti din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc pe Bulevardul Republicii din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

UPDATE Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. 3 persoane ranite

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc la intersectia Bulevardelor Republicii cu Bucuresti din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

Guvernul Romaniei, facut troaca de porci de primarul de Baia Mare. Absenta pachetelor de la UE - motivul nemultumirilor

Guvernul Romaniei a fost facut troaca de porci de catre primarul de Baia Mare, Catalin Chereches pentru modul in care a ales sa gestioneze problema distributiei alimentelor de la Uniunea Europene. Asta pentru ca sunt tot mai multi baimarenii care vin si intreaba cand vor primi zaharul si uleiul pe care il merita inainte de Sarbatori.

Un bucurestean a distrus pe o strada din Baia Mare sapte masini dintr-o lovitura

Un bucurestean a reusit performanta de a distruge nu mai putin de 7 masini, dupa ce a nu a acordat in Baia Mare prioritate de trecere unei masini cu numere de Anglia condusa de un satmarean. Doua persoane au ajuns pe mana medicilor de la Spitalul Judetean Baia Mare.

Ministerul Economiei vrea ca Primaria Baia Mare sa preia activele Romplumb

Ministerul Economiei a transmis recent Primariei Baia Mare o adresa prin care acesteia din urma i se solicita sa preia activele societatii Romplumb.

Finantare de 4 milioane de euro pentru Aeroportul International Baia Mare

Suma poate creste pana la 9 milioane de euro daca se urmeaza corect pasii implementarii. Un subiect extrem de important si foarte dezbatut in ultimii ani in Maramures a constat in modernizarea Aeroportului International Baia Mare. Acest aeroport reprezinta, in acelasi timp, o prioritate dar si o strategie de viitor pentru judet.

Autobuzul lui Mos Craciun a sosit pentru copiii cuminti. 11 zile va sta in Baia Mare

Baia Mare va avea si in acest an un autobuz care sa il transporte pe Mos Craciun prin tot orasul de pe malul Sasarului. Primele curse ale Mosului vor avea loc incepand cu data de 20 decembrie, ele urmand a se incheia la finele lunii decembrie.

Toate masinile care transportau material lemnos de pe rutele Baia Mare-Sighet si Sighet-Sacel, luate la control de politie

Politistii Biroului Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu angajati ai Directiei Silvice Maramures au actionat in data de 16 decembrie a. c. pe rutele Baia Mare Sighetu Marmatiei si Sighetu Marmatiei - Sacel pentru verificarea legalitatii circulatiei materialelor lemnoase.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )