Libnet.ro
UNICEF

06:16

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc pe Bulevardul Republicii din municipiu, in dreptul unei policlinici private. continuă pe Adevărul

UPDATE Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Pacienta din ambulanta a murit

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc la intersectia Bulevardelor Republicii cu Bucuresti din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

UPDATE Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. 3 persoane ranite

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc la intersectia Bulevardelor Republicii cu Bucuresti din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

Sotia fostului ministru Victor Paul Dobre a fost implicata intr-un accident grav petrecut in fata unui complex comercial

Xenia Dobre a scapat cu viata dintr-un accident destul de grav. Sotia deputatului Vivtor Dobre a ajuns la urgente cu mai multe rani. Se pare chiar ca are un picior rupt.

Baia Mare: Doua persoane au fost ranite intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta

Doi oameni au fost raniti intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat prioritate la o.

Baia Mare: O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta (VIDEO)

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat.

FOTO VIDEO Doua BMW-uri, facute zob intr-un accident pe strada Mare a Unirii, din vina unui sofer vitezoman. Alte doua masini au fost lovite in eveniment

Din fericire, in ciuda impactului violent dintre masini, nicio persoana nu a fost ranita, insa pagubele sunt importante.

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, implicat intr-un INCIDENT RUTIER

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a fost implicat, joi, intr-o tamponare, pe o strada din oras, dupa ce un autoturism a lovit din lateral masina condusa de edil, iar aceasta a acrosat un taximetru, fara sa.

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, implicat intr-un accident

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a fost implicat, joi, intr-o tamponare, pe o strada din oras, dupa ce un autoturism a lovit din lateral masina condusa de edil, iar aceasta a acrosat un taximetru, informeaza Mediafax.

Trei raniti, intre care un copil, intr-un accident de masina in Vaslui

Trei persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite intr-un accident de masina petrecut joi dupa-amiaza, in Barlad, relateaza Mediafax. Masina in care se aflau s-a ciocnit de un copac, apoi s-a rasturnat si a luat foc.

FOTO Accident rutier spectaculos cu trei victime langa Bobicesti

Trei persoane s-au aflat la un pas de tragedie in urma unei manevre gresit efectuate de catre un conducator auto. Doar intamplarea a facut ca accidentul sa se soldeze doar cu raniti si doua autoturisme facute zob. Ranitii au ajuns la trei unitati spitalicesti din tot atatea localitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )