Libnet.ro
UNICEF

13:00

Baietelul de sapte ani, care a fost dat disparut dupa atentatul din Barcelona, s-a stins din viata (FOTO)

B1 B1,
Baietelul de sapte ani, care a fost dat disparut dupa atentatul din Barcelona, s-a stins din viata (FOTO)

Baietelul de sapte ani, Julian Cadman, care a fost dat disparut dupa atacul din Barcelona, si-a pierdut viata. Copilul se afla in Barcelona impreuna cu mama lui pentru a lua parte la o nunta,. continuă pe B1

Baiatul de sapte ani, ranit in atentatul de la Barcelona, a murit. Pana in ultima clipa, s-a sperat ca este internat in spital

Julian Cadman, baiatul de sapte ani care era dat disparut dupa atentatul terorist din Spania, a murit, inforneaza, duminica, site-ul http://metro. co. uk.

Anunt de ultima ora despre baietelul dat disparut dupa atentatul de la Barcelona. Ce s-a intamplat cu Julian Cadman

Baiatul de sapte ani, pe care bunica lui l-a dat disparut dupa atentatul terorist de la Barcelona, a fost gasit de autoritatile catalane, scrie The Independent. Potrivit El Pais, Julian Cadman a fost ranit.

Baiatul de sapte ani, pierdut in Barcelona dupa atac, se afla la spital (FOTO)

Baiatul de sapte ani, care a fost dat disparut dupa atentatul de la Barcelona, a fost ranit si se afla la spital. Mama copilului a fost ranita grav in timpul atentatului. Acestia se aflau in.

Drama unei copile de 10 ani care a devenit mama, dupa ce a fost violata de unchi

O fetita de numai 10 ani, care a fost victima unui viol, a nascut un copil, dupa ce Curtea Suprema i-a respins cererea de a face avort. Drama a avut loc in India. Copilei nici nu i s-a spus ca este.

Baietelul dat disparut in Barcelona, pentru care bunicul sau a cerut ajutor pe Facebook, este unul dintre cei 13 morti in urma atentatului de pe Las Ramblas

Julian Cadman, un baietel in varsta de sapte ani, dat disparut in urma atentatului care a avut loc joi la Barcelona, se numara printre cei 13 oameni ucisi in atacul terorist din metropola catalana, a anuntat Biroul spaniol pentru Persoane Disparute, dupa ce sambata presa spaniola a scris ca ar fi fost gasit intr-un spital, informeaza Sky News, potrivit News. ro.

Baietel de 7 ani, dat disparut in Barcelona, dupa atac (FOTO)

Un baietel de 7 ani din Australia este dat disparut in urma atentatului din Barcelona. in haosul ce s-a dezlantuit dupa producerea atacului, Julian Alessandro Cadman s-a pierdut de mama sa, informeaza.

Cantaret roman, dat disparut de la inceputul lunii, a fost gasit. Ce s-a intamplat cu artistul (FOTO)

Fabian Sasu, membru al formatiei No Stress si concurent la Vocea Romaniei, dat disparut si cautat national si international de la inceputul lunii, dupa ce nu s-a mai.

Uriasa groapa de pe Faleza, din zona La Elice a fost astupata dupa sapte ani de chin. De luni se reia circulatia rutiera

In cei sapte ani in care autoritatile locale de la Galati au incercat sa astupe surparea denumita de galateni Falezogaura, din bugetul local s-au cheltuit, pentru studii si lucrari, peste trei milioane de euro. Lucrarea care i-a venit de hac gropii de opt metri adancime, de zece metri latime si o suta de metri lungime a costat 800. 000 de euro.

Peste 2.000 de persoane au murit in accidente rutiere in 2016, cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Raportul Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti pe 2016 arata ca peste 2. 000 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere in 2016, aceasta fiind cea mai mare crestere din ultimii sapte ani.

Atacul terorist din Barcelona. Bilantul mortilor a crescut la 14. Cea mai tanara victima este o fetita de trei ani, iar un baietel de sapte ani e dat disparut. Oamenii provin din 34 de tari

26 de cetateni francezi au fost raniti, joi, la Barcelona, dupa ce o forgoneta a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 14 persoane si ranirea a peste 100. Guvernul regional catalan a anuntat ca cetateni din 24 de tari se numara victimele care au murit sau care au ajuns la spital.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )