Libnet.ro
UNICEF

16:30

Balanta comerciala romano-austriaca, mai mare cu 14%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Balanta comerciala romano-austriaca, mai mare cu 14%

Exporturile Romaniei catre Austria au crescut cu aproape 10% in primele cinci luni ale anului, comparativ cu perioada similara din 2017, ajungand la 600,91 milioane de euro, in timp ce exporturile Austriei in tara noastra au urcat cu 16%, ajungand la 1,07 miliarde de euro, informeaza, astazi, Advantage Austria, agentia oficiala de promovare a comertului austriac si reprezentant al Sectiei Comerciale a Ambasadei Austriei in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Vreme calduroasa n urmatoarele 10 zile din septembrie n cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citata de Agerpres.

Let`s Do It, Romania!Pe 15 septembrie, un milion de romani sunt invitati sa curete Romania la cea mai mare miscare civica de pe glob

Let`s Do It, Romania! anunta lansarea initiativei de curatenie World Cleanup Day, care isi propune ca, pe 15 septembrie 2018, sa mobilizeze toti romanii la cea mai ambitioasa actiune civica de pana acum. La nivel international, 150 de tari se unesc in cea mai mare miscare civica World Cleanup Day.

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Este vorba despre un barbat misterios

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Gura lumii spune ca artista a fost in scandal cu parintii ei pentru un barbat! Pentru acesta, Madalina Manole renuntase la tot! Aflati.

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank vrea sa isi vanda intreaga participatie

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank, conglomeratul chinez HNA Group Co. , intentioneaza sa isi vanda intreaga participatie pe care o detine la banca germana, informeaza Bloomberg, citand surse din apropierea acestui dosar, potrivit Agerpres.

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput sa produca electricitate

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput, ieri, sa produca energie electrica in apropiere de coasta de nord-vest a Marii Britanii, a anuntat compania daneza Orsted, informeaza CNBC, conform Agerpres.

Cercetatoarea care-l promoveaza pe Eliade in China: As dori sa vad un mai mare respect pentru carte in Romania

La Targul International de Carte de la Beijing, al doilea din lume ca importanta, s-au lansat traduceri ale unor carti romanesti in chineza. Cercetatoarea clujeana Mihaela Gligor, autoarea mai multor volume despre Mircea Eliade, a fost unul dintre membrii delegatiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )