Libnet.ro
UNICEF

16:30

Banca centrala a Rusiei a cheltuit 1,5 miliarde dolari intr-o singura zi pentru sustinerea rublei

B1 B1,
Banca centrala a Rusiei a cheltuit 1,5 miliarde dolari intr-o singura zi pentru sustinerea rublei

Banca centrala a Rusiei a cheltuit intr-o singura zi 1,5 miliarde de dolari pentru sustinerea rublei. Masura are loc in conditiile in care impactul sanctiunilor occidentale si scaderea pretului petrolului. continuă pe B1

Banca centrala a Rusiei: 1,5 mld. dolari intr-o singura zi pentru sustinerea rublei

Banca centrala a Rusiei a cheltuit intr-o singura zi 1,5 miliarde de dolari pentru sustinerea rublei, in conditiile in care asteptarile pentru majorarea dobanzilor cresc, pe fondul impactului sanctiunilor occidentale si scaderea pretului petrolului.

Banca centrala rusa, vanzari pe piata interbancara pentru sprijinirea rublei

Banca centrala a Rusiei a vandut 1,68 miliarde de dolari pe piata interbancara in ultimele doua zile, masura menita sa sustina rubla, aceasta interventie in piata fiind cea mai mare de la incursiunea armatei in Ucraina din luna martie, informeaza.

Banca Centrala Europeana va face publice rezultatele evaluarii bancilor din zona euro, la 26 octombrie

Evaluare fara precedent a bancilor din zona euro. Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat ca va face publice rezultatele verificarilor soliditatii financiare dupa an de investigatii.

Samsung investeste 15 miliarde dolari intr-o fabrica noua

Grupul Samsung Electronics Co. va cheltui 15. 600 miliarde woni 14,7 miliarde dolari) in constructia unei noi fabrici de semiconductori in Coreea de Sud, ca sa acopere cererea tot mai mare de componente utilizate la fabricarea dispozitivelor mobile.

Venezuela, condamnata sa plateasca 1,6 miliarde dolari catre ExxonMobil

Venezuela a fost condamnata ieri de un tribunal de arbitraj international sa plateasca 1,6 miliarde dolari companiei petroliere ExxonMobil din SUA, din activele careia a expropriat in 2007 campul petrolifer Cerro Negro, scrie AFP.

Euro Disney, salvata cu 1,25 miliarde dolari de compania-mama

Compania Euro Disney, care opereaza parcul de distractii Disneyland Paris, va fi recapitalizata cu 1,25 miliarde de euro de la firma-mama americana Walt Disney Co. , aceasta din urma sperand ca astfel va rezolva problemele financiare ale parcului tematic european.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2946 seconds )