Libnet.ro
UNICEF

22:30

Venezuela, condamnata sa plateasca 1,6 miliarde dolari catre ExxonMobil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Venezuela, condamnata sa plateasca 1,6 miliarde dolari catre ExxonMobil

Venezuela a fost condamnata ieri de un tribunal de arbitraj international sa plateasca 1,6 miliarde dolari companiei petroliere ExxonMobil din SUA, din activele careia a expropriat in 2007 campul petrolifer Cerro Negro, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Samsung investeste 15 miliarde dolari intr-o fabrica noua

Grupul Samsung Electronics Co. va cheltui 15. 600 miliarde woni 14,7 miliarde dolari) in constructia unei noi fabrici de semiconductori in Coreea de Sud, ca sa acopere cererea tot mai mare de componente utilizate la fabricarea dispozitivelor mobile.

Western Digital este obligat la plata a 800 milioane de dolari catre Seagate

Western Digital este oficial obligat sa plateasca 800 de milioane de dolari catre rivalul sau Seagate. Problema a aparut in 2012, atunci cand Curtea Suprema din Minnesota a decis ca Western Digital trebuie sa plateasca 525 milioane de dolari catre Seagate. Motivul a fost obtinerea mai putin legala a 8 secrete de fabricatie de la un fost angajat Seagate. De atunci suma a crescut la 800 de milioane de dolari. Suntem dezamagiti in ceea ce priveste deciziea Curtii Supreme din [].

Banca centrala a Rusiei a cheltuit 1,5 miliarde dolari intr-o singura zi pentru sustinerea rublei

Banca centrala a Rusiei a cheltuit intr-o singura zi 1,5 miliarde de dolari pentru sustinerea rublei. Masura are loc in conditiile in care impactul sanctiunilor occidentale si scaderea pretului petrolului.

Euro Disney, salvata cu 1,25 miliarde dolari de compania-mama

Compania Euro Disney, care opereaza parcul de distractii Disneyland Paris, va fi recapitalizata cu 1,25 miliarde de euro de la firma-mama americana Walt Disney Co. , aceasta din urma sperand ca astfel va rezolva problemele financiare ale parcului tematic european.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )