Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca Elvetiei va mentine cel putin doi ani plafonul impus francului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Elvetiei va mentine cel putin doi ani plafonul impus francului

Banca Nationala a Elvetiei SNB) va mentine cel putin doi ani plafonul minim impus cursului de schimb franc/euro, dat fiind ca redresarea economica din zona euro este slaba. continuă pe Ziarul Bursa

intarzieri de cel putin trei ani la inaugurarea Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei (VIDEO)

Desi anul acesta ar fi trebuit sa fie inaugurata magistala 5 de metrou Drumul Taberei, intarzierile sunt de cel putin 3 ani. Lucrarile la M5 au inceput sub sloganul: in trei ani aici va fi statia ta de metrou! .

Ponta, in studioul Antenei 3: Cel putin cat sunt eu prim-ministru, nu trebuie sa va mutati nicaieri

Premierul Victor Ponta spune ca postul Antena 3 va putea emite din actualul sediu cel putin cat el va ocupa postul de prim-ministru si ca nu trebuie sa se mute nicaieri, avand posibilitatea sa achite statului o.

Tragedie la Dambovita. O tanara insarcinata a murit la scurt timp dupa un accident rutier, la Spitalul din Gaesti. Baietelul ei de doi ani a murit la Spitalul Floreasca

O clipa de neatentie i-a trimis spre moarte pe o tanara insarcinata si pe baietelul ei de doi ani. Femeia incercerca sa traverseze strada in momentul in care o masina i-a spulberat. Accidentul s-a produs, duminica, in localitatea Butoiu din Dambovita. Femeiea a murit la scurt timp, la Spitalul din Gaesti. Fiul ei de doi ani a fost preluat de un elicpter SMURD si adus la Bucuresti. A murit pe masa de operatie, in mainile medicilor de la Spitalul Floreasca.

VIDEO Ghinionistul de pe Autostrada Deva Lugoj: batranul care asteapta de doi ani suma de un leu pentru metrul patrat cedat statului roman

Vasile Muntean 70 de ani) a aflat ca trebuie sa primeasca suma de un leu pentru o parcela de un metru patrat pe care a cedat-o constructorilor Autostrazii Deva Lugoj. Batranul din comuna hunedoreana Lapugiu de Jos asteapta de aproape doi ani banii si se simte uitat de statul roman.

Vasile Blaga: Masurile luate de guvernarea Ponta, in ultimii doi ani, au dus Romania in recesiune

Vasile Blaga este de parere ca masurile luate de guvernarea Ponta in ultimii doi ani au dus Romania in recesiune, iar daca la Senat nu se va intruni cvorum pentru votarea cererii de reexaminare a presedintelui privind legea de reducere a CAS cu cinci puncte procentuale, atunci premierul Victor Ponta nu-si doreste introducerea acestei masuri, informeaza Agerpres .

Gica Hagi are probleme financiare: Poate pierde 300.000 euro in doi ani

In afaceri nu e ca in fotbal. Hagi poate pierde 300 de mii de euro in numai doi ani. Regele fotbalului romanesc vrea sa vanda cele doua apartamente din Poiana Brasov pe care le-a cumparat in 2012 pentru copiii.

Roger Federer a castigat un turneu Masters pentru prima oara in doi ani, dupa ce l-a invins pe David Ferrer in finala de la Cincinnati

Roger Federer a pus capat unei perioade de doi ani in care nu castigase un turneu Masters, fostul lider mondial impunandu-se in fata spaniolului David Ferrer in finala de la Cincinnati. Elvetianul de 33 de ani l.

Copilul de doi ani ranit grav intr-un accident la Butoiul de Jos a murit la Spitalul Floreasca

Baietelul de doi ani din Dambovita, care a fost accidentat duminica in timp ce traversa strada alaturi de mama sa insarcinata, care a decedat la spitalul din Gaesti, a murit la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a fost adus in stare foarte grava.

Copilul de doi ani accidentat in Dambovita a murit in timpul operatiei, la Spitalul Floreasca

Baietelul de doi ani din Dambovita, care a fost accidentat la traversarea strazii, alaturi de mama sa care a decedat la spitalul din Gaesti, a murit la Spitalul Floreasca din Capitala. Copilul a fost adus la.

Medic Floreasca: Copilul de doi ani accidentat in Dambovita se afla in stare foarte grava si va fi operat

Baietelul de doi ani care a fost accidentat la traversarea strazii, alaturi de mama sa care a murit, in Dambovita, se afla la Spitalul Floreasca in stare foarte grava si va fi operat. Copilul a fost dus in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )