Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bank of Cyprus va fi condusa de un fost director din RBS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bank of Cyprus va fi condusa de un fost director din RBS

Bank of Cyprus, cea mai mare banca din Cipru, l-a numit, ieri, pe fostul sef al diviziei de investitii din cadrul Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), John Hourican, in functia de director executiv. continuă pe Ziarul Bursa

Ioan Mihaila, consilier al ministrului Energiei, a fost demis din functie, dupa ce a fost retinut de procurorii DNA

Ioan Mihaila, retinut miercuri seara sub acuzatia ca ar fi oferit o mita de 1,4 mil euro, a fost demis din functiile de consilier al ministrului Economiei, Constantin Nita, si de membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al S. Hidroelectrica S. A, potrivit unui comunicat al Departamentului pentru Energie remis HotNews. ro.

Liderul trupei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost intubat din nou

Starea de sanatate a liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu s-a inrautatit. Artistul a fost intubat din nou, dupa ce miercuri fusese deconectat de la aparate. Medicii care il ingrijesc.

Vesti proaste despre starea lui Mihai Campineanu. Artistul a fost intubat din nou

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct si care miercuri a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou. Artistul nu poate respira singur, informeaza Mediafax. Potrivit.

Compania Blackberry ar putea fi preluata de un fost director al Apple

Fostul director general al Apple, John Sculley, ar putea achizitiona, in parteneriat cu investitori canadieni, producatorul de smartphone-uri BlackBerry, informeaza The Globe and Mail. John Sculley s-a aflat la.

Un fost director al Apple ar putea prelua BlackBerry.

Fostul director general al Apple John Sculley analizeaza o oferta, in parteneriat cu investitori canadieni, pentru preluarea producatorului de smartphone-uri BlackBerry. Sculley a condus Apple in anii 80, perioada in care compania s-a dezvoltat puternic, insa este cunoscut mai putin pentru rezultatele obtinute si mai mult pentru divergentele cu cofondatorul Apple Steve Jobs, potrivit cotidianului The Globe and Mail, citat de Mediafax. Jobs a fost concediat de board, din cauza dezacordurilor .

Un director Hidroelectrica si un fost membru din Consiliul de Supraveghere, arestati preventiv pentru 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, in.

Un director din Hidroelectrica si un consilier al ministrului Nita, retinuti de DNA

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti, ieri, de DNA, intr-un dosar de mita privind vanzarea de energie in valoare de aproape 263 milioane euro. * Update 09:02 Ioan Mihaila, eliberat din functii Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, a fost eliberat, incepand de ieri, din functiile pe care le detinea, se arata intr-un comunicat de presa.

Un director din Hidroelectrica si un consilier al ministrului Nita, retinuti de DNA

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti, ieri, de DNA, intr-un dosar de mita privind vanzarea de energie in valoare de aproape 263 milioane euro.

Un director din Hidroelectrica si un consilier al ministrului Nita, retinuti de DNA intr-un dosar de mita

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti, miercuri, de .

Herta Muller a fost operata din cauza unui ulcer perforat, potrivit editorului scriitoarei

Editorul german al scriitoarei Herta Muller, laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009, a anuntat ca spitalizarea de urgenta de saptamana trecuta a acesteia se datoreaza unei operatii urgente din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )