Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un director din Hidroelectrica si un consilier al ministrului Nita, retinuti de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un director din Hidroelectrica si un consilier al ministrului Nita, retinuti de DNA

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti, ieri, de DNA, intr-un dosar de mita privind vanzarea de energie in valoare de aproape 263 milioane euro. * Update 09:02 Ioan Mihaila, eliberat din functii Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, a fost eliberat, incepand de ieri, din functiile pe care le detinea, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Un director din Hidroelectrica si un consilier al ministrului Nita, retinuti de DNA

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti, ieri, de DNA, intr-un dosar de mita privind vanzarea de energie in valoare de aproape 263 milioane euro.

Un director din Hidroelectrica si un consilier al ministrului Nita, retinuti de DNA intr-un dosar de mita

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti, miercuri, de .

Director din Hidroelectrica si un consilier al ministrului Nita, retinuti intr-un caz de mita de 1,4 milioane de euro

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti miercuri de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de mita privind vanzarea de energie in valoare de aproape 263 milioane euro.

Un consilier al ministrului Nita si un director al Hidroelectrica, retinuti de DNA. Cei doi sunt acuzati de dare de mita

Eugen Bradean, director al Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti, miercuri, de DNA. Cei doi au.

Un consilier al ministrului Nita si un director al Hidroelectrica, retinuti de DNA intr-un dosar de mita

Eugen Bradean, director al Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti, miercuri, de DNA. Cei doi au.

Se agita apele la Hidroelectrica: Un director si un consilier al ministrului Nita, retinuti de DNA

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti, miercuri, de DNA, intr-un dosar de mita privind vanzarea de.

Director din cadrul Hidroelectrica si un consilier al ministrului Nita, retinuti intr-un caz de mita de 1,4 milioane de euro

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti miercuri de procurorii Parchetul General, intr-un dosar de mita privind vanzarea de energie in valoare de aproape 263 de milioane de euro.

Un consilier al ministrului Nita si un director in Hidroelectrica, retinuti de DNA

Ioan Mihaila, consilier al ministrului delegat pentru Energie, si Eugen Bradean, director de trading in cadrul Hidroelectrica, au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), conform unui comunicat de presa.

Consilierul acuzat de mita al ministrului Nita a fost concediat. Si directorul Hidroelectrica ar putea fi demis

Ioan Mihaila, consilierul ministrului Nita si membru in Consiliul de Supraveghere al Hidrolectrica, retinut de procurori intr-un dosar de mita privind vanzarea de energie, a fost eliberat din functii, iar Departamentul pentru Energie va propune si demiterea lui Eugen Bradean din directoratul Hidroelectrica. Ce doi urmeaza sa fie dusi in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Cad capete dupa ancheta de la Hidroelectrica: Consilierul lui Nita a fost demis, directorul ar putea sa il urmeze

Ioan Mihaila, consilierul ministrului Nita si membru in Consiliul de Supraveghere al Hidrolectrica retinut de DNA intr-un dosar de mita privind vanzarea de energie, a fost eliberat din functii, iar Departamentul pentru Energie va propune demiterea lui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )