Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bank Leumi plateste 400 milioane dolari ca sa scape de un caz de evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bank Leumi plateste 400 milioane dolari ca sa scape de un caz de evaziune fiscala

Grupul israelian Bank Leumi a acceptat sa plateasca doua amenzi in valoare totala de 400 de milioane de dolari si sa dezvaluie datele a peste 1. 500 de clienti, ca sa scape de urmarirea penala intr-un caz de evaziune fiscala din Statele Unite, informeaza AFP, conform Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Banca israeliana Leumi, amendata cu 270 milioane de dolari pentru ca a ajutat la evaziune fiscala in SUA

Grupul bancar israelian Leumi Bank, prezent si pe piata din Romania, a acceptat luni sa plateasca o amenda de 270 milioane de dolari si sa furnizeze numele a peste o mie de clienti pentru a scapa de urmarirea penala pentru ajutor acordat evaziunii fiscale in SUA.

Amenda de 270 milioane dolari pentru banca israeliana Leumi

Grupul bancar israelian Leumi Bank a acceptat, ieri, sa plateasca o amenda de 270 milioane dolari si sa furnizeze numele a peste 1. 000 clienti, ca sa fie scos de sub urmarire penala pentru ca a ajutat mai multi contribuabili americani sa faca evaziune fiscala, scrie AFP.

ONU: Israel, obligat sa plateasca Libanului peste 850 milioane dolari

Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) a decis, vineri, ca Israel sa plateasca Libanului despagubiri de 856,4 milioane dolari pentru revarsarea de petrol mareea neagra) care a afectat litoralul libanez in timpul razboiului din 2006 impotriva organizatiei Hezbollah, transmite AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )