Libnet.ro
UNICEF

20:15

Barack Obama a amanat o deplasare in Malaysia din cauza crizei din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barack Obama a amanat o deplasare in Malaysia din cauza crizei din SUA

Presedintele american, Barack Obama, a amanat sine die o deplasare in Malaysia din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal, a anuntat, astazi, biroul premierului malaysian Najib Razak. continuă pe Ziarul Bursa

Casa Alba: Barack Obama a anulat vizitele din Malaysia si Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal

Casa Alba a anuntat, miercuri, ca presedintele Barack Obama a anulat vizitele prevazute in Malaysia si Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului fderal, relateaza AFP. Presedintele.

Barack Obama a renuntat la vizita oficiala din Malaiezia

Presedintele SUA, Barack Obama, a anuntat ca renunta la vizita in Malaiezia pentru a-si dedica timpul rezolvarii problemelor financiare din SUA, a declarat Najib Tun Razak, purtatorul de cuvant al premierului.

Casa Alba anunta ca Barack Obama a anulat vizitele prevazute in Malaysia si in Filipine, din motive bugetare

Presedintele american, Barack Obama, a anulat vizitele prevazute in Malaysia si in Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal, a anuntat miercuri Casa Alba, citata de AFP.

Barack Obama: Nu sunt resemnat cu blocarea statului federal.

Presedintele american Barack Obama a afirmat luni ca nu s-a resemnat cu blocarea statului federal, care pare a fi iminenta data fiind absenta unui acord privind bugetul, intre democratii si republicanii din Congres, relateaza Mediafax. In fata jurnalistilor din Biroul Oval, cu mai putin de 12 ore inainte de sfarsitul anului bugetar, Obama a anuntat ca se va intalni luni si marti cu responsabilii Congresului insa nu va negocia sub amenintarea unei inchideri a serviciilor guvernamentale sau a .

Barack Obama: inchiderea serviciilor federale americane putea fi evitata

Inchiderea serviciilor federale americane putea fi evitata, este de parere presedintele SUA, Barack Obama, potrivit Reuters, citata de Agerpres. intr-o scrisoare publicata pe site-ul Ministerului Energiei, liderul.

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Barack Obama pentru a discuta despre bugetul SUA

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de indatorare a Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

Barack Obama despre posibilul esec al negocierii proiectului de buget al Statelor Unite: Institutiile subordonate guvernului vor fi inchise, salariile vor fi amanate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a sustinut o conferinta de presa joi dupa-amiaza in care a vorbit despre efectele unui esec al negocierii privind adoptarea unui proiect de buget de catre Congresul american.

VIDEO Barack Obama, despre posibilul esec al negocierii proiectului de buget: Institutiile subordonate guvernului vor fi inchise, salariile vor fi amanate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a sustinut o conferinta de presa joi dupa-amiaza in care a vorbit despre efectele unui esec al negocierii privind adoptarea unui proiect de buget de catre Congresul american.

Bucurestenii si-au vandut masinile din cauza crizei. Cate masini mai au soferii din Capitala, dar si din restul tarii

Criza a lovit puternic in industria auto, dupa cum arata nenumarate statistici publicate in ultima perioada. Totusi, lucrurile nu stau chiar asa, daca privim mai in detaliu.

SUA: Parcul national Yosemite, inchis de aniversarea sa, din cauza blocarii statului federal

Parcul national Yosemite, una dintre principalele atractii turistice din California, a ramas inchis marti, la cea de-a 123-a aniversare, din cauza blocarii statului federal. Din cauza blocarii guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )