Libnet.ro
UNICEF

01:06

Barack Obama, asteptat cu bratele deschise in Kenya, tara natala a tatalui sau

B1 B1,
Barack Obama, asteptat cu bratele deschise in Kenya, tara natala a tatalui sau

Barack Obama va vizita Kenya, tara natala a tatalui sau, pentru prima oara de cand este presedinte. Oamenii il asteapta nerabdatori pe fiul Kenyei, apropierea dintre cele doua tari fiind importanta,. continuă pe B1

Presedintele Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Barack Hussein Obama sr. , tatal presedintelui SUA, a trait in Kenya, unde a detinut o functie guvernamentala.

VIDEO. Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Barack Hussein Obama sr. , tatal presedintelui SUA, a trait in Kenya, unde a detinut o functie guvernamentala.

Dineu in familie pentru Barack Obama, la sosirea in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, s-a reintalnit cu rudele din Kenya, vineri seara, la sosirea in aceasta tara din Africa de Est de unde era originar tatal sau decedat si unde efectueaza o vizita .

VIDEO Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sosit vineri seara in Kenya, in prima vizita efectuata in aceasta calitate in tara natala a tatalui sau. Avionul prezidential american a aterizat vineri seara pe Aeroportul international Jomo Kenyatta din Nairobi, unde au fost luate masuri speciale de securitate.

Bresa de securitate: un oficial al liniei aeriene din Kenya a facut public itinerariul exact al lui Barack Obama

Intr-o incalcare flagranta a protocolului, linia aeriana nationala a Kenyei, tara pe care presedintele american Barack Obama o va vizita la sfarsitul acestei saptamani, a publicat sosirile si plecarile avionului prezidential american Air Force One, punand pe jar oficialii din securitatea Casei Albe, informeaza Fox News.

Programul lui Barack Obama in Kenya, trimis pe e-mailul a mii de oameni de un angajat de la Kenyan Airlines

Programul presedintelui american Barack Obama a ajuns in e-mailurile a mii de oameni, inainte de sosirea liderului in Kenya. De vina ar fi un angajat de la Kenyan Airlines care a dezvaluit programul aeronavei.

Barack Obama: Marea Britanie trebuie sa ramana in UE pentru a continua sa aiba influenta pe scena internationala

Presedintele american Barack Obama a declarat, intr-un interviu acordat BBC, ca Marea Britanie trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a-si mentine influenta pe plan international. Apartenenta Marii.

Ce spune Barack Obama despre Marea Britanie: Trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a ...

Marea Britanie trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a continua sa aiba influenta pe scena internationala, a declarat Barack Obama, intr-un interviu pentru BBC. Apartenenta Marii.

De ce vrea Barack Obama ca Marea Britanie sa ramana in UE

Presedintele Barack Obama a declarat ca Marea Britanie trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a continua sa aiba influenta pe scena internationala .

Barack Obama, despre Iran: Este un adversar. Sunt antiamericani, antisemiti, finanteaza organizatii teroriste precum Hezbollah (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a declarat in emisiunea The Daily Show, a lui Jon Stewart, referindu-se la acordul nuclear cu Teherenul, ca Iranul este un adversar si ca nu faci pace cu prietenii,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )