Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dineu in familie pentru Barack Obama, la sosirea in Kenya

Antena3 Antena3,
Dineu in familie pentru Barack Obama, la sosirea in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, s-a reintalnit cu rudele din Kenya, vineri seara, la sosirea in aceasta tara din Africa de Est de unde era originar tatal sau decedat si unde efectueaza o vizita . continuă pe Antena3

Programul lui Barack Obama in Kenya, trimis pe e-mailul a mii de oameni de un angajat de la Kenyan Airlines

Programul presedintelui american Barack Obama a ajuns in e-mailurile a mii de oameni, inainte de sosirea liderului in Kenya. De vina ar fi un angajat de la Kenyan Airlines care a dezvaluit programul aeronavei.

VIDEO Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sosit vineri seara in Kenya, in prima vizita efectuata in aceasta calitate in tara natala a tatalui sau. Avionul prezidential american a aterizat vineri seara pe Aeroportul international Jomo Kenyatta din Nairobi, unde au fost luate masuri speciale de securitate.

Bresa de securitate: Cum a ajuns itinerariul lui Barack Obama in Kenya in calculatoarele a mii de oameni

Agentii Secret Service ancheteaza ceea ce poate fi numita o adevarata bresa de securitate dupa ce un oficial al Kenyan Airways a facut public programul aeronavei prezidentiale, Air Force One, care il avea la.

Presedintele Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Barack Hussein Obama sr. , tatal presedintelui SUA, a trait in Kenya, unde a detinut o functie guvernamentala.

Bresa de securitate: un oficial al liniei aeriene din Kenya a facut public itinerariul exact al lui Barack Obama

Intr-o incalcare flagranta a protocolului, linia aeriana nationala a Kenyei, tara pe care presedintele american Barack Obama o va vizita la sfarsitul acestei saptamani, a publicat sosirile si plecarile avionului prezidential american Air Force One, punand pe jar oficialii din securitatea Casei Albe, informeaza Fox News.

Barack Obama, asteptat cu bratele deschise in Kenya, tara natala a tatalui sau

Barack Obama va vizita Kenya, tara natala a tatalui sau, pentru prima oara de cand este presedinte. Oamenii il asteapta nerabdatori pe fiul Kenyei, apropierea dintre cele doua tari fiind importanta,.

VIDEO. Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Barack Hussein Obama sr. , tatal presedintelui SUA, a trait in Kenya, unde a detinut o functie guvernamentala.

Barack Obama: Marea Britanie trebuie sa ramana in UE pentru a continua sa aiba influenta pe scena internationala

Presedintele american Barack Obama a declarat, intr-un interviu acordat BBC, ca Marea Britanie trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a-si mentine influenta pe plan international. Apartenenta Marii.

De ce vrea Barack Obama ca Marea Britanie sa ramana in UE

Presedintele Barack Obama a declarat ca Marea Britanie trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a continua sa aiba influenta pe scena internationala .

Barack Obama, despre Iran: Este un adversar. Sunt antiamericani, antisemiti, finanteaza organizatii teroriste precum Hezbollah (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a declarat in emisiunea The Daily Show, a lui Jon Stewart, referindu-se la acordul nuclear cu Teherenul, ca Iranul este un adversar si ca nu faci pace cu prietenii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )