Libnet.ro
UNICEF

11:45

Barack Obama condamna vehement uciderea ambasadorului american din Libia

Antena3 Antena3,
Barack Obama condamna vehement uciderea ambasadorului american din Libia

Barack Obama, presedintele SUA, a condamnat in termeni duri atacul comis la consulatul american din Benghazi, incident soldat cu moartea ambasadorului Chris Stevens, scrie agentia AFP, citata de. continuă pe Antena3

Barack Obama condamna atacul revoltator asupra consulatului SUA din Beghazi

Presedintele Statelor Unite ale Americii Barack Obama a condamnat miercuri atacul revoltator asupra consulatului SUAla Benghazi, in Libia, in urma caruia au murit ambasadorul Chris Stevens si alti trei.

Versiunea Libiei legata de uciderea ambasadorului american la Benghazi: Protestul a degenerat cand garzile americane au tras asupra manifestantilor

Un oficial libanez sustine ca protestul de la consulatul din Benghazi, in urma caruia si-a pierdut viata ambasadorul american din aceasta tara, a degenerat in momentul in care garzile americane au tras asupra manifestantilor, scrie AFP.

Inocenta Musulmanilor, filmul ieftin care a provocat moartea ambasadorului american in Libia

Inocenta musulmanilor, filmul care a provocat violente manifestatii in Egipt si in Libia, soldate si cu uciderea ambasadorului american, la Benghazi, descrie viata profetului Mahomed, printre temele invocate.

VIDEO Inocenta Musulmanilor, filmul lui Sam Bacile care a determinat proteste violente in lumea araba si moartea ambasadorului american in Libia

Filmul Inocenta musulmanilor, care a provocat violente manifestatii in Egipt si in Libia, inclusiv uciderea ambasadorului american, la Benghazi, se doreste o descriere a vietii profetului Mahomed, evocand in special temele homosexualitatii si pedofiliei, scrie AFP.

Campania pentru Casa Alba: Barack Obama face glume pe seama certificatului sau de nastere

Presedintele american Barack Obama a starnit hohote de ras, sambata, intr-un restaurant plin din Orlando statul american Florida), atunci cand l-a intrebat pe un ton glumet pe un baiat nascut ca si el in Hawaii daca are certificat de nastere, relateaza AFP citata de Mediafax. O gluma pe aceeasi tema facuta de candidatul republican Mitt Romney, la sfarsitul lunii august, a fost catalogata atunci de echipa de campanie a lui Obama drept lovitura nedreapta.

Barack Obama a fost luat in brate si ridicat de la sol de patronul unui restaurant

Presedintele SUA, Barack Obama, a fost luat in brate si ridicat de la sol de proprietarul unui restaurant din statul Florida, informeaza CNN citat de Mediafax. Aflat in campanie electorala in Fort Pierce statul Florida), Barack Obama s-a oprit la restaurantul Big Apple Pizza Pasta, unde aproximativ zece clienti luau masa si unde a avut parte de o primire calduroasa din partea patronului Scott Van Duzer.

Barack Obama nu stie sa foloseasca un iPhone: Vedeti, inca am un BlackBerry (VIDEO)

Barack Obama vorbeste constant despre importanta tehnologiei, in cadrul campaniei sale electorale, dar si-a gasit nasul cu un telefon inteligent iPhone. Aflat duminica in Florida, la biroul de campanie din.

Mitt Romney sustine ca Iranul este cel mai mare esec al presedintelui Barack Obama.

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a declarat ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost probabil cel mai mare esec al acestuia, promitand o aborare diferita daca va fi ales, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si SUA sunt gata sa faca fata provocarii iraniene la toate nivelurile - ministru israelianBarack Obama: Bill Clinton ar trebui numit secretar pentru explicarea lucrurilor Intr-un interviu acordat duminica postului de televiziune NBC, Romney .

Mitt Romney, atac la adresa lui Barack Obama: Gestionarea dosarului iranian, cel mai mare esec al sau

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Mitt Romney, este de parere ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost cel mai mare esec al acestuia. Republicanul a promis o aborare.

Nimeni nu a reusit sa-i faca lui Obama ce a facut acest american. Garzile de corp ale presedintelui au fost in alerta

Intamplare amuzanta in timpul campaniei electorale a liderului de la Casa Alba. in timpul unei vizite la o pizzerie din sud-estul Statelor Unite ale Americii, Barack Obama a fost imbratisat si ridicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )