Libnet.ro
UNICEF

08:30

Barack Obama, condoleante pentru victimele accidentului aviatic din sud-estul Frantei

Antena3 Antena3,
Barack Obama, condoleante pentru victimele accidentului aviatic din sud-estul Frantei

Barack Obama a transmis condoleante Germaniei si Spaniei dupa ce avionului companiei Germanwings s-a prabusit in sud-estul Frantei. Accidentul a fost soldat cu 150 de morti, relateaza Reuters. Barack Obama a. continuă pe Antena3

MAE: Printre victimele accidentului aviatic din Franta nu se afla cetateni romani

Printre victimele accidentului aviatic din Franta nu se afla cetateni romani, a anuntat ministerul roman al Afacerilor Externe, citat de B1 TV. Potrivit cotidianului spaniol El Mundo, printre victime se afla cel.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, mesaje de condoleante pentru rudele victimelor accidentului aviatic din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina de Facebook, in care isi exprima solidaritatea fata de familiile victimelor accidentului aviatic petrecut astazi in Franta. Am aflat cu profunda.

Lucian Mandruta, despre accidentul aviatic din Franta: La 40.000 de metri altitudine poti sa faci o multime de erori de pilotaj si sa scapi (VIDEO)

Jurnalistul Lucian Mandruta este de parere ca in cazul accidentului aviatic din Franta nu a fost vorba despre o greseala de pilotaj. intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, acesta a declarat ca.

Americanii au mai multa simpatie pentru presedintii din seriale TV decat pentru Barack Obama

Presedinti precum Josiah Barlet sau Frank Underwood, din serialele de televiziune The West Wing sau House of Cards sunt priviti cu mai multa simpatie de catre americani decat actualul presedinte al SUA, Barack Obama, arata un.

Barack Obama si Hillary Clinton, intalnire privata la Casa Alba

Presedintele american, Barack Obama, si fostul sau secretar de Stat Hillary Clinton au avut o intalnire privata la Casa Alba, luni dupa-amiaza, informeaza Mediafax.

Iohannis, pe Facebook: Am aflat cu profunda tristete de accidentul aviatic din Franta. Ponta, pe Twitter: Socat de teribila veste a accidentului (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca a aflat cu profunda tristete de accidentul aviatic produs in sudul Frantei, exprimandu-si totodata solidaritatea fata de.

Unul dintre cei mai mari critici ai lui Barack Obama si-a anuntat candidatura la prezidentiale

Senatorul republican Ted Cruz a anuntat pe Twitter ca va participa la alegerile prezidentiale, cu doar cateva ore inaintea unui eveniment planuit pentru luni dimineata in care urma sa isi lanseze oficial.

Celula de criza la MAE dupa incidentul aviatic din Franta: Autoritatile romane verifica cetateniile pasagerilor zborului 4U9525

Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat cu privire la incidentul aviatic survenit in Franta, in cursul acestei zile. Misiunile diplomatice romane din Spania, Franta si Germania au initiat demersuri in.

Celula de criza la MAE dupa accidentul aviatic din sudul Frantei. Autoritatile romane verifica cetateniile pasagerilor zborului 4U9525

Misiunile diplomatice romane din Spania, Franta si Germania au initiat demersuri in regim de urgenta pe langa autoritatile acestor tari pentru a verifica daca pe lista de pasageri a avionului Germanwings,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )