Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama lanseaza un avertisment in privinta lui Donald Trump: Este periculos. Submineaza democratia americana

România Liberă România Liberă,
Barack Obama lanseaza un avertisment in privinta lui Donald Trump: Este periculos. Submineaza democratia americana

In cadrul unui eveniment al campaniei electorale ale candidatei democrate, Hillary Clinton, care a avut loc in statul Florida, actualul presedinte al SUA l-a criticat dur pe Donald Trump, declarand ca republicanul submineaza democratia americana . continuă pe România Liberă

Barack Obama atrage atentia asupra lui Donald Trump: Este periculos. Submineaza democratia americana

In cadrul unui eveniment al campaniei electorale ale candidatei democrate, Hillary Clinton, care a avut loc in statul Florida, actualul presedinte al SUA l-a criticat dur pe Donald Trump, declarand ca republicanul submineaza democratia americana .

CUCUVEAUA MOV, varianta americana: WikiLeaks a publicat adresa de e-mail folosita de Barack Obama! Vezi care este aceasta! (FOTO)

WikiLeaks a dezvaluit prima serie de e-mail-uri care au legatura cu Barack Obama, printre ele aflandu-se mesaje trimise inainte ca acesta sa devina presedinte al SUA, in 2008, informeaza.

Ce piese asculta Barack Obama cand face sport VIDEO

Barack Obama 55 de ani) a dezvaluit lista de piese pe care le asculta atunci cand face sport, fiind a doua astfel de lista pe care presedintele Statelor Unite ale Americii o prezinta.

VIDEO Ce melodii asculta Barack Obama cand face sport: Bob Marley, Nina Simone si Beyonce

Barack Obama a facut publica o lista de 10 melodii pe care obisnuieste sa le asculte atunci cand face miscare, printre care se numara piese clasice semnate de Nina Simone, Sting si de legenda muzicii reggae Bob Marley, dar si hit-uri recente de la Jay Z, Beyonce si Black Eyed Peas, potrivit nme. com.

Ce costum a purtat Hillary Clinton la marea confruntare cu Donald Trump

Hillary Clinton a purtat un costum alb in cadrul confruntarii decisive de aseara cu Donald Trump. Alegerea vestimentara a fost una extrem de potrivita pentru statutul si mesajul celei care isi doreste sa devina prima presedinta a Statelor Unite. Iata cine a creat costumul despre care vorbeste toata lumea.

Hillary Clinton il acuza pe Donald Trump ca este marioneta lui Putin

Hillary Clinton a spus despre Donald Trump ca este marioneta lui Putin, iar Trump, la randul sau, a spus ca liderul de la Kremlin a fost in numeroase ocazii mai inteligent decat fostul secretar de stat, transmite Digi24.

SUA: Hillary Clinton si Donald Trump s-au ironizat reciproc la un dineu (VIDEO)

Hillary Clinton si Donald Trump s-au ironicat reciproc la un dineu caritabil la o zi dupa dezbaterea aprinsa de la Las Vegas. La intrarea in sala unde a avut loc dineul, cei doi nu s-au uitat unul la altul,.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump: Voi accepta rezultatul alegerilor daca voi castiga

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a declarat joi seara ca va accepta rezultatul scrutinului de pe 8 noiembrie daca el va iesi castigator sau daca se va inregistra un rezultat clar, lasand in continuare loc de interpretare asupra reactiei pe care o va avea in cazul in care va fi invins cu o marja mica, informeaza CNN.

Voi acceptabilitate in totalitate rezultatul acestor alegeri prezidentiale, daca voi castiga: Donald Trump refuza sa renunte la discursul privind fraudarea alegerilor din Statele Unite

Donald Trump a pacalit joi presa americana. Candidatul republican a anuntat ca va face un anunt important in cadrul unui discurs tinut in statul Ohio, si a dat de inteles tututor ca va.

Voi accepta in totalitate rezultatul acestor alegeri prezidentiale, DACA VOI CASTIGA: Donald Trump refuza sa renunte la discursul privind fraudarea scrutinului din Statele Unite

Donald Trump a pacalit joi presa americana. Candidatul republican a anuntat ca va face un anunt important in cadrul unui discurs tinut in statul Ohio, si a dat de inteles tututor ca va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )