Libnet.ro
UNICEF

13:15

Barack Obama propune Rusiei reducerea arsenalelor nucleare. Moscova raspunde: Cum putem sa luam in serios propunerea atata timp cat SUA construieste scutul antiracheta din Europa?

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama propune Rusiei reducerea arsenalelor nucleare. Moscova raspunde: Cum putem sa luam in serios propunerea atata timp cat SUA construieste scutul antiracheta din Europa?

Presedintele SUA Barack Obama a propus miercuri, in discursul sustinut in fata Portii Brandenburg din Berlin, reducerea cu o treime a arsenalelor de arme nucleare si reluarea negocierilor cu Rusia pentru a trece dincolo de pozitiile nucleare din timpul Razboiului Rece, informeaza Reuters. Moscova a raspuns invitatiei americane, vice-premierul rus Dmitri Rogozin declarand ca Rusia nu poate lua in considerare in mod serios propunerile de dezarmare nucleara in conditiile in care SUA construieste pe teritoriul Europei un scut anti-racheta. continuă pe Hotnews

VIDEO Barack Obama propune Rusiei reducerea arsenalelor nucleare. Moscova raspunde: Cum putem sa luam in serios propunerea atata timp cat SUA construieste scutul antiracheta din Europa?

Presedintele SUA Barack Obama a propus miercuri, in discursul sustinut in fata Portii Brandenburg din Berlin, reducerea cu o treime a arsenalelor de arme nucleare si reluarea negocierilor cu Rusia pentru a trece dincolo de pozitiile nucleare din timpul Razboiului Rece, informeaza Reuters. Moscova a raspuns invitatiei americane, vice-premierul rus Dmitri Rogozin declarand ca Rusia nu poate lua in considerare in mod serios propunerile de dezarmare nucleara in conditiile in care SUA construieste pe teritoriul Europei un scut anti-racheta.

Obama cere Rusiei reducerea arsenalului nuclear

Presedintele american, Barack Obama, a cerut, azi, Rusiei sa aprobe o reducere de pana la o treime a armelor nucleare, conform Realitatea. net.

Obama: Voi incepe negocieri cu Rusia pentru reducerea aditionala a arsenalelor nucleare

Intr-un discurs istoric rostit miercuri la Berlin, presedintele Barack Obama a anuntat ca va demara discutii cu Moscova in vederea reducerii aditionale a arsenalelor nucleare de ambele parti, anunand deja o micsorare a rachetelor mobilizate de SUA cu pana la 30%.

Barack Obama vrea reducerea cu o treime a armelor nucleare strategice americane si ruse

Presedintele Barack Obama va propune miercuri ca Statele Unite si Rusia sa isi reduca cu o treime armele strategice nucleare si va indemna la o reducere a arsenalelor nucleare tactice in Europa, a anuntat un.

Obama propune reducerea armelor nucleare.

Presedintele american Barack Obama va propune, miercuri, ca Statele Unite si Rusia sa isi reduca cu o treime armele strategice nucleare si va indemna la o reducere a arsenalelor nucleare tactice in Europa, a anuntat un oficial american, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In curs de actualizare.

Barack Obama si Vladimir Putin vor semna un nou acord pentru reducerea amenintarii nucleare

Presedintele american Barack Obama si omologul sau rus Vladimir Putin au anuntat ca vor semna un acord privind securizarea si distrugerea materialelor nucleare pentru a impiedica raspandirea de arme nucleare, inlocuind o intelegere din 1992 care a expirat luni.

Barack Obama: Informatiile care sustin ca SUA sunt gata sa intervina in Siria sunt EXAGERATE

Informatiile care sustin ca Statele Unite sunt pregatite sa intervina militar in razboiul civil din Siria sunt considerate a fi exagerate de catre presedintele american, Barack Obama. Unele povesti, care au.

Barack Obama, discursul istoric in fata Portii Brandenburg: Trebuie sa contracaram schimbarile climatice

Presedintele SUA, Barack Obama, a sustinut, miercuri, un discurs istoric in fata Portii Brandenburg din Berlin, la prima sa vizita in calitatea de sef de stat inGermania, potrivit Mediafax. in cadrul.

Barack Obama: Serviciile secrete americane nu scotocesc prin mailurile cetatenilor. Programul Prism a salvat vieti

Barack Obama a sustinut miercuri, la Berlin, ca serviciile secrete americane nu scotocesc prin mailurile cetatenilor americani sau europeni, potrivit agentiei AFP.

La Berlin, in prezenta cancelarului Angel Merkel, Barack Obama avertizeaza asupra riscului unei generatii pierdute a tinerilor

Presedintele american Barack Obama a cerut miercuri, la Berlin, schimbarea abordarii in ceea ce priveste cresterea alarmanta a somajului in randul tinerilor, pentru a evita aparitia unei generatii pierdute, un mesaj evident adresat europenilor si in special cancelarului Angela Merkel, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )