Libnet.ro
UNICEF

20:15

Barack Obama: Statele Unite vor face totul pentru distrugerea grupului terorist Stat Islamic

Antena3 Antena3,
Barack Obama: Statele Unite vor face totul pentru distrugerea grupului terorist Stat Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a salutat forta coalitiei care a inceput sa efectueze raiduri aeriene in Siria, dand asigurari ca Statele Unite vor face totul pentru distrugerea grupului terorist sunnit. continuă pe Antena3

Presedintele Obama spune ca SUA vor face totul pentru distrugerea grupului terorist Stat Islamic

SUAvor face totul pentru a distruge gruparea terorista Stat Islamic, a declarat, marti, presedintele american Barack Obama. Forta coalitiei demonstreaza clar ca nu este vorba doar de un razboi al.

Barack Obama solicita un acord global ambitios pentru combaterea schimbarilor climatice

Presedintele SUA, Barack Obama, a sustinut un discurs in cadrul Adunarii Generale ONU, in care a solicitat un acord global ambitios pentru combaterea incalzirii climatice. Liderul american a apreciat ca.

Barack Obama: Trebuie sa fie clar pentru toti cei care comploteaza impotriva SUA ca nu vom tolera astfel de amenintari

Presedintele american Barack Obama a sustinut in urma cu catevaa minute o declaratie de presa despre atacurile aeriene SUA asupra pozitiilor Statului Islamic in Siria. Obama a insistat asupra faptului ca trei tari arabe - Iordania, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite - fac parte din coalitia internationala pentru combaterea Statului Islamic.

Premierul Victor Ponta va pleca astazi spre SUA. Va lua parte la dineul oferit de Barack Obama si se va participa la adunarea generala a ONU

Victor Ponta pleaca astazi in Statele Unite ale Americii. Prim-ministrul sta trei zile pe teritoriu american, unde va participa la adunarea generala a ONU si va sustine un discurs. Aici, Ponta se va.

VIDEO Statul Islamic: Barack Obama este CATARUL EVREILOR. John Kerry, un MOSNEAG NECIRCUMCIS

Statul Islamic cere comiterea de atentate impotriva Statelor Unite si a tututor tarilor participante la coalitia din Irak si Siria. SI sustine ca presedintele Barack Obama este catarul evreilor si numindu-l pe secretarul de Stat John Kerry un mosneag necircumcis.

Barack Obama a cerut, in cadrul Adunarii Generale ONU, un acord ambitios pentru contracararea incalzirii climei

Este nevoie de un acord global ambitios pentru combaterea incalzirii climatice, a declarat, marti, Barack Obama, in cadrul Adunarii Generale ONU, relateazaAFP. Oricare ar fi provocarile imediate.

O tanara din Statele Unite si-a implantat un al treilea san (FOTO)

Jasmine Tridevil, o tanara de 21 de ani din Florida, a decis sa isi implanteze un al treilea san, relateaza Pulzo. Americanca, care a cheltuit 20. 000 dolari pentru implantarea cel de al treilea san, spera ca.

FMI: Statele G20 vor reusi sa sporeasca avansul economiei mondiale cu doua puncte procentuale

Statele G20 isi vor indeplini obiectivul de a spori avansul economiei mondiale cu doua puncte procentuale, a afirmat, duminica, directorul general al FMI, Christine Lagarde pentru CNBC. Acesta este un angajament,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )