Libnet.ro
UNICEF

11:31

VIDEO Statul Islamic: Barack Obama este CATARUL EVREILOR. John Kerry, un MOSNEAG NECIRCUMCIS

România Liberă România Liberă,
VIDEO Statul Islamic: Barack Obama este CATARUL EVREILOR. John Kerry, un MOSNEAG NECIRCUMCIS

Statul Islamic cere comiterea de atentate impotriva Statelor Unite si a tututor tarilor participante la coalitia din Irak si Siria. SI sustine ca presedintele Barack Obama este catarul evreilor si numindu-l pe secretarul de Stat John Kerry un mosneag necircumcis. continuă pe România Liberă

Mii de europeni lupta pentru Statul Islamic

Numarul combatantilor recrutati in Europa pentru Statul Islamic, inclusiv sinucigasi, este in continua crestere. in plus dau dovada de o si mai mare cruzime, comparativ cu arabii.

INFOGRAFIE Mii de europeni lupta pentru Statul Islamic

Numarul combatantilor recrutati in Europa pentru Statul Islamic, inclusiv sinucigasi, este in continua crestere. in plus dau dovada de o si mai mare cruzime, comparativ cu arabii.

VIDEO Presedintele Turciei: Cei 46 de ostatici capturati de Statul Islamic au fost eliberati dupa negocieri diplomatice, nu a fost platita o recompensa

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a precizat ca eliberarea de sambata a celor 46 de ostatici capturati de Statul Islamic in iunie a avut loc in urma unor negocieri diplomatice si ca nu a fost platita nicio recompensa, relateaza AFP.

Statul Islamic ameninta din nou Occidentul. Cine apare in imaginile publicate pe internet

Statul Islamic ameninta din nou Occidentul intr-un video postat postat pe internet. Pe imagini apare un presupus prizonier britanic, asezat la o masa, care acuza Statele Unite si Marea Britanie ca i-a.

Barack Obama a condamnat agresiunea rusa in cursul unei intrevederi cu Petro Porosenko

Presedintele american Barack Obama a criticat din nou actiunile Moscovei in estul Ucrainei, in timpul unei intrevederi oficiale cu omologul sau de la Kiev, Petro Porosenko, desfasurata la Casa Alba, informeaza AFP.

Militiile siite din Irak devin la fel de periculoase ca Statul Islamic

Barbati inarmati care pozeaza cu capete retezate, masacre ale credinciosilor care se duc la moschei in timpul rugaciunilor de vineri, dependenta tot mai mare de jihadisti transnationalisti acestea sunt doar cateva dintre crimele asociate cu Statul Islamic. Totusi, tot acestea sunt si actiunile organizatiilor siite influentate de Iran, din ce in ce mai proeminente in lupta impotriva jihadistilor sunniti.

Ne-au obligat sa ne asezam pe scaunul mortii. Marturiile unui adolescent care a fost executat de Statul Islamic

Khidir, un adolescent de 17 ani dintr-un sat irakian capturat vara aceasta de Statul Islamic, povesteste cum se desfasoara executiile in masa pentru care gruparea terorista a devenit notorie in intreaga lume. Khidir a reusit sa-i pacaleasca pe jihadisti, prefacandu-se mort dupa ce glontele cu care au incercat sa-l execute doar l-a zgariat.

Sotia unui ostatic britanic al gruparii Statul Islamic ii implora pe jihadisti sa ii elibereze sotul

Sotia britanicului Alan Henning, rapit anul trecut de catre gruparea Statul Islamic, a facut un apel public catre extremistii musulmani sa priveasca in inimile lor si sa ii elibereze sotul, conform unei scrisori deschise publicate de Ministerul britanic de Externe, relateaza BBC.

Cum se finanteaza gruparea Statul Islamic

Statul Islamic SI) din Irak si Siria a devenit in prezent nu doar cea mai vanata organizatie terorista din lume, ci si unul dintre cele mai bogate grupuri de criminalitate de pe glob. Se estimeaza ca extremistii musulmani detin aproape 2 miliarde de dolari, scrie Business Insider.

Statul Islamic le cere combatantilor sai sa ucida cetatenii tarilor care lupta impotriva sa

Organizatia Stat Islamic le-a cerut luni sustinatorilor sai sa ucida cetateni ai tarilor din cadrul coalitei internationale formate pentru combaterea gruparii extremiste in Irak si Siria, in special americani si francezi, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )