Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un barbat din Botosani a murit dupa ce locuinta i-a ars in totalitate

B1 B1,
Un barbat din Botosani a murit dupa ce locuinta i-a ars in totalitate

Un barbat, in varsta de 81 de ani, a murit, in noaptea de joi spre vineri, intr-un incendiu din judetul Botosani. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Dorina. continuă pe B1

O adolescenta de 16 ani din Botosani a murit dupa ce a inghitit otrava

O adolescenta de 16 ani din Botosani a murit la doar 16 ani, la finalul saptamanii trecute, dupa ce inghitit substante toxice. in urma efectuarii necropsiei, medicii au descoperit ca plamanii si.

Un angajat al unei cariere de piatra din Cluj a murit dupa ce a cazut de la aproape 100 de metri

Un barbat de 31 de ani din judetul Cluj a murit, marti, dupa ce a cazut de pe o stanca din satul clujean Bologa, de la o inaltime de aproape 100 de metri. Barbatul era angajat al carierei de piatra din localitate si a fost gasit de colegi, care au sunat la 112, fiind inceputa o ancheta in acest caz, scrie news. ro.

Un angajat al carierei de piatra Bologa din Cluj a murit dupa ce a cazut de la aproape 100 de metri

Un barbat, in varsta de 31 de ani, din judetul Cluj a murit, marti, dupa ce a cazut de pe o stanca din satul Bologa, de la o inaltime de aproape 100 de metri. Barbatul a fost gasit de colegi, acestia.

Un barbat din Chisinau a sarit de la etajul 7 dupa ce si-a ucis sotia. Femeia jucase in Las Fierbinti (FOTO)

Un barbat din Chisinau s-a aruncat de la etajul 7 dupa ce si-a omorat sotia. Cadavrul femeii a fost gasit in apartament, acesta prezentand o plaga in regiunea gatului. Mai mult, intr-o alta camera,.

Un barbat din India traieste cu doua inimi in acelasi timp

Un barbat din India traieste cu doua inimi dupa ce medicii chirurgi au utilizat o tehnica rara de transplant in incercarea de a-i salva viata, informeaza The Independent. Pacientul in varsta de 56 de.

Elena Udrea, din nou mama dupa ce va naste gemeni?

Elena Udrea este insarcinata cu gemeni, dupa ce a urmat tratamente de fertilizare in vitro, iar iubitul ei spune ca este posibil sa mai urmeze alti copii dupa aceasta nastere. Iata ce declara.

Botosani: Ancheta dupa ce un licean a fost grav ranit in urma unei altercatii cu un coleg

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Botosani a declansat o ancheta, dupa ce un elev de 17 ani de.

Un barbat din Bihor a primit pensie timp de 17 ani cu acte false

Un barbat, in varsta de 61 de ani, din orasul Stei, Bihor, a reusit sa se pensioneze mai devreme decat ar fi avut dreptul, fiind acum in atentia politistilor din cadrul Serviciului de Investigare a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )