Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un barbat din Dolj si-a declarat sotia moarta ca sa primeasca 500 de lei: M-am gandit ca e mai bine sa o declar moarta, sa am bani cand chiar moare (FOTO)

B1 B1,
Un barbat din Dolj si-a declarat sotia moarta ca sa primeasca 500 de lei: M-am gandit ca e mai bine sa o declar moarta, sa am bani cand chiar moare (FOTO)

Un barbat din comuna Cerat din Dolj a apelat la o modalitate macabra pentru a face rost de bani. Acesta si-a declarat sotia moarta pentru a primi ajutor de inmormantare. Nicolae Sima, in. continuă pe B1

Un barbat din Dolj si-a declarat nevasta moarta ca sa obtina ajutorul de inmormantare

Un barbat din comuna doljeana Cerat s-a prezentat recent la medicul de familie, declarand ca sotia lui a murit. Medicul i-a dat certificat de deces, fara sa verifice daca femeia chiar era moarta.

Macabra istorie a olteanului care si-a declarat sotia moarta ca sa incaseze ajutorul de inmormantare

Un barbat din comuna doljeana Cerat si-a declarat sotia moarta pentru a putea primi ajutorul de inmormantare dat de primarie. Medicul de familie din localitate i-a dat certificatul de deces, fara sa verifice daca femia de 67 de ani chiar era moarta.

Soc intr-o localitate din Dolj. O femeie declarata moarta se plimba pe ulita

Un barbat dintr-o comuna doljeana s-a prezentat la medicul de familie, declarand ca sotia lui a murit. Medicul i-a dat certificat de deces, fara sa verifice daca femeia chiar era moarta, potrivit.

Moarte bizara pentru un barbat din Ipotesti: Acesta a decedat dupa ce s-a inecat cu un mic la lansarea unui candidat la Primaria Mihai Eminescu

Moarte bizara pentru un barbat din comuna Mihai Eminescu. Aflat in incinta Memorialului Ipotesti cu ocazia lansarii candidatului PNL la functia de primar al comunei, barbatul in varsta de 41 de.

Un barbat din Iasi s-a aruncat de la etajul unu al locuintei sale dupa ce consumat stupefiante

Un barbat in varsta de 30 de ani s-a aruncat marti dimineata de la geamul locuintei sale din cartierul cartierul Pacurari , din Iasi. Acesta se afla sub influenta stupefiantelor. Barbatul a.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )