Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Iasi s-a aruncat de la etajul unu al locuintei sale dupa ce consumat stupefiante

B1 B1,
Un barbat din Iasi s-a aruncat de la etajul unu al locuintei sale dupa ce consumat stupefiante

Un barbat in varsta de 30 de ani s-a aruncat marti dimineata de la geamul locuintei sale din cartierul cartierul Pacurari , din Iasi. Acesta se afla sub influenta stupefiantelor. Barbatul a. continuă pe B1

Doar 51% dintre antreprenorii din Iasi cred in evolutia pozitiva a economiei

Oamenii de afaceri din Iasi si din judetele invecinate sunt mai putin increzatori in evolutia pozitiva a economiei in 2016 fata de media la nivel national, potrivit unui comunicat EY Romania remis astazi redactiei.

Un barbat din Dolj si-a declarat sotia moarta ca sa primeasca 500 de lei: M-am gandit ca e mai bine sa o declar moarta, sa am bani cand chiar moare (FOTO)

Un barbat din comuna Cerat din Dolj a apelat la o modalitate macabra pentru a face rost de bani. Acesta si-a declarat sotia moarta pentru a primi ajutor de inmormantare. Nicolae Sima, in.

Moarte bizara pentru un barbat din Ipotesti: Acesta a decedat dupa ce s-a inecat cu un mic la lansarea unui candidat la Primaria Mihai Eminescu

Moarte bizara pentru un barbat din comuna Mihai Eminescu. Aflat in incinta Memorialului Ipotesti cu ocazia lansarii candidatului PNL la functia de primar al comunei, barbatul in varsta de 41 de.

Incendiu la o mansarda neautorizata din Iasi: Constructia a ars complet in doar cateva minute (VIDEO)

O mansarda din Canta, Iasi, a carei constructie nu era autorizata, a ars complet in cateva minute, iar imaginile au fost surprinse de un trecator, arata ziaruldeiasi. ro. Potrivit portalului online.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )