Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un barbat din Iasi a murit din cauza hipotermiei. in varsta de 79 de ani, el a fost gasit in locuinta sa avand o temperatura de 21,4 grade

B1 B1,
Un barbat din Iasi a murit din cauza hipotermiei. in varsta de 79 de ani, el a fost gasit in locuinta sa avand o temperatura de 21,4 grade

Un barbat de 79 de ani din judetul Iasi a decedat din cauza hipotermiei. El a fost gasit in locuinta sa, de catre rude, in coma. Barbatul a ajuns in UPU in stare foarte grava, cu stop cardio respirator. continuă pe B1

Circa 16% dintre pacientii internati in 2020 la un spital din Iasi au murit. Cum explica medicii situatia

Lunar, la Spitalul de Neurochirurgie Prof. Dr. Nicolae Oblu, din Iasi, sunt ingrijiti peste 300 de pacienti. Majoritatea insa vin mult prea tarziu la spital, din cauza fricii de coronavirus.

Iasi: Barbat de 79 de ani, decedat in locuinta din cauza hipotermiei

Un barbat de 79 de ani a decedat din cauza hipotermiei, el fiind gasit, vineri, de vecini in coma in locuinta sa din comuna Mosna, a anuntat, sambata dimineata, coordonatorul UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu, potrivit Agerpres. Potrivit sursei citate, barbatul, care locuia singur, a ajuns la UPU in stop cardiac, cu hipotermie severa, avand o temperatura de 21,4 grade, si a fost resuscitat si incalzit aproximativ 6 ore. Temperatura a ajuns la 30 grade, dar inima nu si-a reluat activitatea de pompa. S-a declarat decesul si, pentru ca era cazut in casa hipotermic, se va face necropsie medico-legala, a precizat Diana Cimpoesu.

Un barbat din Iasi a murit de frig in casa. Intrase in hipotermie si avea o temperatura de 21,4 grade

Prima victima a frigului s-a inregistrat la Iasi. Este vorba despre un barbat in varsta de 79 de ani care a decedat, in casa, din cauza temperaturii scazute.

Avem telefoanele ascultate, mare atentie la ce discutati. Ce s-a intamplat cu niste romani din Iasi

Teoria conspiratiei legata de interceptari telefonice a existat dintotdeauna. Numai ca, recent, s-a descoperit ca nu este doar o teorie ci o realitate faptica. Locuitorii din Iasi se pare ca au simtit asta pe pielea lor. Interceptari telefonice intense la Iasi Informatii alarmante au iesit in spatiul public, dupa o ancheta facuta de publicatia BZI. ro.

Perchezitii DNA la trei institutii din Iasi si Suceava

DNA face, joi, perchezitii la trei institutii publice din Iasi si Suceava, intr-un dosar privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie. Faptele ar fi fost comise in perioada 2020 - 2021. Una dintre institutiile vizate este Administatia Bazinala de Apa Prut-Barlad, in legatura cu modul in care s-au facut angajarile, scrie News.

Tudor, un tanar informatician din Iasi, a murit intr-un accident la 120 kmh

Tudor Berbinschi, un tanar informatician in varsta de 23 de ani, din Iasi, a murit intr-un cumplit accident la 120 de kmh, pe centura municipiului Iasi, in zona localitatii Uricani.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )