Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un barbat a fost arestat dupa ce a fost prins la hotel cu sotia: A incalcat termenii eliberarii conditionate

B1 B1,
Un barbat a fost arestat dupa ce a fost prins la hotel cu sotia: A incalcat termenii eliberarii conditionate

Un barbat a ajuns la inchisoare in noaptea nuntii dupa ce a fost prins cu sosia intr-o camera de hotel. Se pare ca mirele a incalcat termenii eliberarii conditionate, relateaza Metro. Clinton Reid a. continuă pe B1

Suceava: Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi furat diferite obiecte din muzeele si bisericile din Torino

Un barbat din Suceava a fost arestat, marti, in locuinta sa fiind descoperite mai multe obiecte ce ar fi fost furate din muzee si biserici din Torino, Italia, relateaza Mediafax. Omaneii legii au descoperit,.

Rapperul Chris Brown a fost arestat, dupa o altercatie cu un barbat

RapperulChris Brown a fost arestat, duminica, inWashington, alaturi de unul din agentii sai de paza, dupa ce s-a luat la bataie cu un barbat langa un hotel. Cantaretul fusese abordat de doua fa.

Chris Brown s-a internat intr-o institutie de reabilitare dupa ce a fost arestat

Cantaretul RB Chris Brown s-a internat intr-o institutie de reabilitare, in urma incidentului de duminica, atunci cand a fost arestat dupa ce a spart nasul unui barbat intr-o altercatie, riscand o.

Chris Brown, noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat pentru agresiune fizica!

Talentatul Chris Brown face ce face si isi creeaza noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat de politia din orasul Washington duminica de dimineata fiind acuzat de agresiune fizica. Se pare ca artistul a fost implicat intr-o altercatie cu un barbat in fata hotelului W din Washington, incidentul avand loc in jurul orei 4:30 .

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, inlocuit din functie dupa ce a fost arestat preventiv.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, comisarul-sef Gabriel Florescu, a fost transferat la Alba-Iulia, unde va prelua functia lui Traian Berbeceanu, arestat preventiv, pentru favorizarea unei grupari acuzate de evaziune fiscala in valoare de 3,5 milioane lei. Citeste si: Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbenceanu, a fost arestat preventiv Prin dispozitie a inspectorului general, cu data de 28 octombrie, seful B. Brasov, comisarul-sef de politie Florescu .

Romania este reprezentata la o gala internationala de kickbox de un luptator care a fost arestat pentru ultraj si talharie

Luptatorul clujean Razvan Benche va sustine un meci de kickbox in cadrul galei Enfusion Live care va avea loc la 3 noiembrie in Haga. Clujeanul care reprezinta Romania la competitia din Olanda a fost arestat in aceasta vara pentru ca a batut clientii unui local, el avand la activ si o condamnare pentru talharie.

Soferul irakian care a ucis o femeie in Bucuresti a fost arestat.

Soferul care a accidentat mortal, luni seara, o femeie care traversa pe o trecere de pietoni din Sectorul 6, a fost arestat preventiv. Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti au dispus la data de 29. 2013 punerea in miscare a actiunii penale fata de Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului, fara incuviintarea organelor de cercetare penala si au solicitat .

Un cal infometat a fost salvat dupa ce s-a prabusit pe o strada din Bucuresti

Un cal infometat s-a prabusit, marti, pe o strada din Sectorul 5 al Capitalei. Acesta a fost salvat dupa interventia Politiei Locale de sector si a Directiei Sanitar Veterinare DSV) Bucuresti, fiind confiscat.

Rapperul Chris Brown a fost ARESTAT

Rapperul Chris Brown si unul dintre agentii din dispozitivul sau de secuiritate au fost arestati, duminica dimineata, in Washington DC, dupa o altercatie cu un barbat, in fata unui hotel din capitala.

Chris Brown a fost arestat in Washington, impreuna cu garda sa de corp. Vezi de ce

Noi probleme pentru Chris Brown. Cantaretul si bodyguradul sau au fost arestati, duminica, la.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )