Libnet.ro
UNICEF

18:00

Chris Brown a fost arestat in Washington, impreuna cu garda sa de corp. Vezi de ce

Antena3 Antena3,
Chris Brown a fost arestat in Washington, impreuna cu garda sa de corp. Vezi de ce

Noi probleme pentru Chris Brown. Cantaretul si bodyguradul sau au fost arestati, duminica, la. continuă pe Antena3

Rapperul Chris Brown a fost ARESTAT

Rapperul Chris Brown si unul dintre agentii din dispozitivul sau de secuiritate au fost arestati, duminica dimineata, in Washington DC, dupa o altercatie cu un barbat, in fata unui hotel din capitala.

Rapperul Chris Brown a fost arestat, dupa o altercatie cu un barbat

RapperulChris Brown a fost arestat, duminica, inWashington, alaturi de unul din agentii sai de paza, dupa ce s-a luat la bataie cu un barbat langa un hotel. Cantaretul fusese abordat de doua fa.

Chris Brown, noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat pentru agresiune fizica!

Talentatul Chris Brown face ce face si isi creeaza noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat de politia din orasul Washington duminica de dimineata fiind acuzat de agresiune fizica. Se pare ca artistul a fost implicat intr-o altercatie cu un barbat in fata hotelului W din Washington, incidentul avand loc in jurul orei 4:30 .

Rapperul Chris Brown, arestat in Washington dupa o altercatie

Rapperul Chris Brown si unul dintre agentii din dispozitivul sau de secuiritate au fost arestati, duminica dimineata, in Washington DC, dupa o altercatie cu un barbat, in fata unui hotel din capitala Statelor Unite.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, inlocuit din functie dupa ce a fost arestat preventiv.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, comisarul-sef Gabriel Florescu, a fost transferat la Alba-Iulia, unde va prelua functia lui Traian Berbeceanu, arestat preventiv, pentru favorizarea unei grupari acuzate de evaziune fiscala in valoare de 3,5 milioane lei. Citeste si: Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbenceanu, a fost arestat preventiv Prin dispozitie a inspectorului general, cu data de 28 octombrie, seful B. Brasov, comisarul-sef de politie Florescu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )