Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un barbat suspectat ca a comis o dubla crima in Statele Unite ale Americii a fost prins la Brasov

Adevărul Adevărul,
Un barbat suspectat ca a comis o dubla crima in Statele Unite ale Americii a fost prins la Brasov

Suspectul a fost retinut de oamenii legii si urmeaza sa fie extradat in America pentru a fi judecat de autoritatile de acolo. continuă pe Adevărul

Un barbat suspectat ca a comis o dubla crima in SUA a fost prins la Brasov

Suspectul a fost retinut de oamenii legii si urmeaza sa fie extradat in America pentru a fi judecat de autoritatile de acolo.

Un barbat suspectat ca si-a ucis sotia si copilul in SUA a fost prins la Brasov

Suspectul a fost retinut de oamenii legii si urmeaza sa fie extradat in America pentru a fi judecat de autoritatile de acolo.

95.000 de dolari pentru cea mai scumpa ciuperca din lume. Vanzatorul este un botosanean stabilit de mai multi ani in Statele Unite ale Americii

Nelu Balan, un barbat din satul Rediu, comuna Rauseni a fost in centrul atentiei presei de peste Ocean, dupa ce a vandut unui miliardar rus o trufa alba de 1,8 kilograme.

Obama si sotii Clinton vor vizita mormantul lui Kennedy, cu doua zile inainte de comemorarea asasinatului

Presedintele american Barack Obama si Prima Doamna, insotiti de Bill si Hillary Clinton, va vizita miercuri mormantul lui John F. Kennedy in suburbia Washingtonului, comemorand astfel implinirea a 50 de ani de la asasinatul care a schimbat Statele Unite ale Americii, scrie France Presse.

Statiile agentiei spatiale a rusilor amplasate pe teritoriu american, folosite pentru a spiona SUA

In ultimele luni, CIA si Pentagonul au demarat o campanie puternica pentru a convinge Departamentul de Stat sa nu mai permita agetiei spatiale a Rusiei, Roscosmos, sa construiasca statii de monitorizare pentru ca, de fapt, acestea ar fi folosite pentru a spiona Statele Unite ale Americii.

Dubla crima in Bucuresti: O femeie si-a ucis fiica, iar apoi si-a pus capat zilelor

Crima in Capitala. Un barbat si-a gasit fiica strangulata si pe sotia sa spanzurata in podul locuintei. De altfel, femeia este cea banuita ca si-ar fi ucis fiica, dupa care si-ar fi pus si ea capat.

Zeci de sateliti lansati simultan de Statele Unite

Fortele Aeriene ale Statelor Unite au lansat pe orbita 29 de sateliti, cei mai multi lansati simultan, scrie CNN. Transportati cu o singura racheta de tipul Minotaur I, satelitii erau in marea lor majoritate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )