Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un barbat suspectat ca a comis o dubla crima in SUA a fost prins la Brasov

Adevărul Adevărul,
Un barbat suspectat ca a comis o dubla crima in SUA a fost prins la Brasov

Suspectul a fost retinut de oamenii legii si urmeaza sa fie extradat in America pentru a fi judecat de autoritatile de acolo. continuă pe Adevărul

Un barbat suspectat ca a comis o dubla crima in Statele Unite ale Americii a fost prins la Brasov

Suspectul a fost retinut de oamenii legii si urmeaza sa fie extradat in America pentru a fi judecat de autoritatile de acolo.

Un barbat suspectat ca si-a ucis sotia si copilul in SUA a fost prins la Brasov

Suspectul a fost retinut de oamenii legii si urmeaza sa fie extradat in America pentru a fi judecat de autoritatile de acolo.

Alba: Traficant de droguri arestat dupa ce a fost prins cu un kilogram de canabis

Un tanar de 22 de ani a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa comercializeze droguri de risc pe raza municipiului Alba Iulia. Acesta a fost arestat dupa ce anchetatorii au gasit un kilogram de cannabis.

Alba: Traficant de droguri arestat dupa ce a fost prins cu un kilogram de cannabis

Un tanar de 22 de ani a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa comercializeze droguri de risc pe raza municipiului Alba Iulia. Acesta a fost arestat dupa ce anchetatorii au gasit un kilogram de cannabis la.

Bucuresti: Un politist de la Brigada Rutiera a fost prins in flagrant cand primea 8.000 euro mita

Un politist de la Brigada Rutiera de Politie din Bucuresti a fost prins, luni, in flagrant, primind 8. 000 de euro mita de la un denuntator. Acesta stabilise suma de 8. 000 de euro mita cu politistul pentru ca.

Un roman din Brasov, suspectat ca si-a omorat sotia si fiul in SUA. Barbatul a fost prins in Romania si va fi extradat

Un barbat cu dubla cetatenie - romana si americana - a fost audiat la Parchetul general in legatura cu acuzatia ca si-ar fi ucis sotia si unul dintre copii, in SUA, informeaza Mediafax. Barbatul,.

VIDEO Atacurile de la Paris: Suspectul a fost prins de politie

Politia franceza l-a identificat si arestat miercuri seara in suburbiile pariziene pe barbatul suspectat ca ar fi comis atacuri la redactia ziarului Liberation si la o banca din Paris. El este Abdelhakim Dekhar condamnat anterior pentru crima.

Dubla crima in Bucuresti: O femeie si-a ucis fiica, iar apoi si-a pus capat zilelor

Crima in Capitala. Un barbat si-a gasit fiica strangulata si pe sotia sa spanzurata in podul locuintei. De altfel, femeia este cea banuita ca si-ar fi ucis fiica, dupa care si-ar fi pus si ea capat.

VIDEO Cum a fost prins un tanar traficant de droguri din Alba Iulia

BCCO si DIICOT Alba Iulia au facut publice joi, 21 noiembrie, precizari suplimentare in cazul unui tanar de 21 de ani arestat saptamana trecuta pentru trafic de droguri. Florin Marius Mihaltan a fost prin in flagrant in timp ce incerca sa vanda o cantitate de 25 de grame de canabis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )