Libnet.ro
UNICEF

21:00

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida

Antena3 Antena3,
Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu a incercat sa se sinucida. Adrian Zglobiu a incercat sa-si ia viata de fata cu procurorii. Adrian Zglobiu va sta 7 zile la Spitalul de Psihiatrie din. continuă pe Antena3

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida de fata cu politistii

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta a incercat sa se sinucida, miercuri, in momentul in care un echipaj de Politie urma sa-l ia de la locuinta sa si sa-l duca la spital pentru o expertiza psihiatrica .

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida de fata cu procurorii

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta a incercat sa se sinucida, in momentul in care un echipaj de Politie urma sa-l ia de la locuinta sa si sa-l duca la spital.

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu a fost dus la Psihiatrie, dupa ce a incercat sa se sinucida de fata cu procurorii

UPDATE - Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu a fost externat si transportat la Spitalul de Psihiatrie, dupa ce a incercat sa-si ia viata in aceasta dimineata. Adrian Zglobiu a incercat.

Dezvaluiri incredibile despre procurorul lui Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Basescu

Teodor Nita este procurorul care se ocupa de dosarul lui Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu. Nita are un adevarat palmares in materia scandalurilor de presa. Acesta a.

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu refuza internarea la Psihiatrie pentru expertiza

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat, sambata, pe presedintele Traian Basescu, a refuzat internarea in Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare, dupa ce, initial, fusese de acord sa fie expertizat.

Barbatul care l-a scuipat pe Basescu a fost retinut

Barbatul care l-a scuipat ieri pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta a fost retinut de procurori, fiind acuzat de ultraj and si loviri and si alte violen and te, informeaza surse din presa.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, obligat de procurori sa se interneze la psihiatrie

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a fost obligat de procurori sa se interneze la psihiatrie. Adrian Zglobiu va sta 7 zile la Palazu Mare, unde a mai fost dus de doua ori dupa ce a fost retinut. Barbatul.

UPDATE. Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu va fi pus in libertate. EBA: Incidentul de la Constanta arata mizeria morala a PSD

Procurorii au emis ordonanta de retinere pe numele lui Adrian Zglobiu 39 de ani) barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, sambata, in Portul Constanta, fiind acuzat de ultraj si loviri si alte violente.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu dupa ce a vizitat bricul Mircea a fost retinut pentru 24 de ore

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, sambata, in Portul Constanta, a fost retinut de procurori, fiind acuzat de ultraj si loviri si alte violente, transmite Mediafax.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a fost retinut de procurori. EBA: Incidentul de la Constanta arata mizeria morala a PSD

Procurorii au emis ordonanta de retinere pe numele lui Adrian Zglobiu 39 de ani) barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, sambata, in Portul Constanta, fiind acuzat de ultraj si loviri si alte violente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )