Libnet.ro
UNICEF

14:30

Barbatul care, sambata, a incendiat un apartament in Slatina a fost arestat preventiv

Adevărul Adevărul,
Barbatul care, sambata, a incendiat un apartament in Slatina a fost arestat preventiv

Politistii din cadrul IPJ Olt au retinut, sambata, un barbat de 33 ani, din Slatina, cercetat pentru furt calificat si distrugere. continuă pe Adevărul

Un american a fost arestat pe aeroport in Coreea de Nord, in timp ce se pregatea sa paraseasca tara

Un cetatean american a fost arestat in timp ce incerca sa paraseasca Coreea de Nord, aducand numarul de americani retinuti in aceasta tara urcand astfel la 3, a anuntat duminica agentia sud-coreeana de stiri Yonhap. Arestarea acestui american, care nu a fost inca confirmata oficial, vine intr-un moment de tensiune extrema intre Phenian si Washington, noteaza AFP.

Soferul de 20 de ani din Rubla care a provocat un accident soldat cu doua decese a fost arestat

Soferul de 20 de ani din Rubla care a omorat doua persoane la Salcioara, una fiind bunicul sau, de 81 de ani, dupa ce s-a urcat baut la volan, a pierdut controlul masinii pe care o conducea si a izbit violent un stalp de electricitate, a fost arestat preventiv vineri pentru 30 de zile. Tragedia a avut loc marti, iar imediat a fost internat in spital dupa ce medicii i-au gasit glicemia marita. Joi, dupa externare, a fost retinut de politisti.

Presupusul autor al atacului cu explozibil care a vizat autocarul echipei Borussia Dortmund a fost arestat

Presupusul autor al atacului cu explozibil care a vizat autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund a fost arestat vineri, a anuntat Parchetul din Germania, adaugand ca motivul atacului a fost financiar, si nu terorist. Suspectul este un barbat in varsta de 28 de ani, cetatean germano-rus, relateaza AFP.

Presupusul autor al atacului cu explozibil care a vizat autocarul echipei Borussia Dortmund a fost arestat. El voia prabusirea actiunilor la bursa

Presupusul autor al atacului cu explozibil care a vizat autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund a fost arestat vineri, a anuntat Parchetul din Germania, adaugand ca motivul atacului a fost financiar, si nu terorist. Suspectul este un barbat in varsta de 28 de ani, cetatean germano-rus, relateaza AFP. Suspectul ar fi vrut ca prin atacarea autocarului sa produca scaderea actiunilor la bursa ale clubului, urmand ca el sa le poata cumpara mai usor.

Un barbat a fost arestat dupa ce si-a talharit fosta iubita in plina strada

Barbatul a fost retinut de procurori si apoi arestat de magistrati dupa ce si-a atacat fost iubita intr-o statie de autobuz si i-a smuls un lantisor de la gat.

VIDEO. Un suspect inarmat cu un cutit a fost arestat de jandarmii francezi in Gara de Nord din Paris

Autoritatile franceze au anuntat sambata dupa-amiaza arestarea unui suspect care a provocat panica printre pasagerii din Gara de Nord de la Paris, potrivit Reuters. Se pare ca suspectul era inarmat cu un cutit, arma fiindu-i luata de catre jandarmi.

Politistii locali din Timisoara, care au parcat masinile institutiei pe trotuar, au fost amendati. Timisoreanul care a reclamat cazul a fost, de asemenea, sanctionat

Politistii timisoreni care au parcat masinile de serviciu pe trotuar fara sa lase loc pietonilor au fost amendati cu cate 290 de lei, insa, sanctionat a fost si timisoreanul care a istribuit fotografia care ii incrimina pe agenti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )