Libnet.ro
UNICEF

09:45

Barty, aproape sa se impiedice in optimi la Australian Open. Duel cat o finala in sferturi pentru liderul mondial

Adevărul Adevărul,
Barty, aproape sa se impiedice in optimi la Australian Open. Duel cat o finala in sferturi pentru liderul mondial

Ashleigh Barty continua cursa pentru trofeu in Grand Slam-ul de casa, dupa un meci complicat cu Alison Riske cap de serie 18), castigat cu 6-3, 1-6, 6-4, duminica, in ultima optime de finala de pe jumatatea superioara a tabloului de simplu. Liderul mondial va avea insa o misiune dificila mai departe, urmand sa o infrunte pentru un loc in semifinale pe finalista editiei 2019, Petra Kvitova. continuă pe Adevărul

Barty, prima jucatoare calificata in optimi la Australian Open, dupa o victorie autoritara

Ashleigh Barty este prima jucatoare calificata in optimi la editia 2020 a turneului de la Australian Open, dupa 6-3, 6-2 in fata Elenei Rybakina Kazahstan, cap de serie 29).

Halep si-a aflat adversara pentru optimi la Australian Open: i-a refuzat un trofeu in 2019. Ce a spus Simona despre meci

Belgianca Elise Mertens, cap de serie 16, este adversara Simonei Halep pentru optimile de la Australian Open. Sportiva in varsta de 24 de ani a avut nevoie de aproape doua ore de joc pentru a o invinge pe americanca CiCi Bellis, locul 600 WTA in acest moment, scor 6-1, 6-75), 6-0.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

Halep merge in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat sambata dimineata in optimile de finala de la Australian Open si isi cunoaste deja adversara.

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

Victorie dupa 895 de zile a Muguruzei versus Top 5. Halep, supravietuitoarea jumatatii a doua de tablou la Australian Open

Simona Halep este singura jucatoare din Top 8 WTA care rezista inca in turneu pe jumatatea inferioara de tablou. Garbine Muguruza a obtinut, sambata, prima victorie in fata unei jucatoare din Top 5 WTA dupa aproape doi ani si jumatate, 6-1, 6-2 in fata Elinei Svitolina, calificandu-se totodata in optimi la Australian Open.

Australian Open: Novak Djokovic, pentru a 11-a oara in sferturi Duel dificil in runda urmatoare pentru sarb

Novak Djokovic, campionul en-titre de la Australian Open, a reusit inca o partida la nivel inalt in fata argentinianului Diego Schwartzman cap de serie 14), a castigat cu 6-3, 6-4, 6-4, dupa doua ore si cinci minute de joc, si s-a calificat pentru a 11-a oara in sferturi.

Australian Open: Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Elise Mertens din optimi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua cu belgianca Elise Mertens, locul 17 WTA si cap de serie numarul 16, in optimi la Australian Open. Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Australian Open: Nick Kyrgios, in optimi dupa o lupta crancena cu Karen Khachanov - Favoritii merg mai departe (Rezultatele zilei)

Nick Kyrgios este ultimul jucator calificat in optimile de la Australian Open, dupa ce a trecut de Karen Khachanov in urma unei confruntari foarte echilibrate. Australianul a ratat cate o minge de meci in seturile trei si patru, a salvat una in tiebreak-ul setului decisiv pe serviciul rusului) si s-a impus cu 6-2, 7-67), 6),6-7, 7)6-7, 7-68) si il va intalni in runda urmatoare pe Rafael Nadal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )