Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu ataca din nou Antena 3 si pe Dan Voiculescu

Antena3 Antena3,
Basescu ataca din nou Antena 3 si pe Dan Voiculescu

Presedintele Traian Basescu ataca din nou Antena 3 si pe presedintele-fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu. Seful statului spune despre presedintele-fondator al PC ca are un rol mult prea mare in. continuă pe Antena3

Planul lui Dan Voiculescu de a ajunge la Cotroceni: Ca sef al Senatului, ar fi devenit presedinte interimar in cazul unei suspendari a sefului statului (VIDEO)

Planul lui Dan Voiculescu de a merge la Cotroceni a fost devoalat, joi, de Daniel Constantin, fara sa isi dea seama, a afirmat, vineri, jurnalistul CatalinPrisacariu in emisiunea Butonul de panica.

Pamela Anderson, din nou nud de dragul animalelor (VIDEO)

De dragul animalelor, Pamela Anderson a renuntat din nou la hainute. Numai ca in noul clip pentru PETA, fostul iepuras Playboy face striptease in fata unui catel, care in final, ajunge in pat langa sexoasa.

Megan Fox a devenit din nou mama. Vezi ce are, baiat sau fata

Bucurie mare pentru un cuplu de actori. Ei au devenit din nou parinti, la 15 luni dupa nasterea primului lor copil impreuna.

MFP a respins din nou ofertele bancilor

Ministerul Finantelor Publice MFP) a respins din nou ofertele bancilor la o licitatie organizata pentru vanzarea de obligatiuni, fiind a treia operatiune din luna februarie la care Trezoreria considera prea ridicate randamentele cerute.

Antonescu, despre relatia cu Antena 3 si Dan Voiculescu: PNL nu a depins niciodata, ca si PSD, de o televiziune sau de unii jurnalisti

Presedintele PNL,CrinAntonescu, a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii SubSemnul intrebarii, de pe B1 TV, ca partidul pe care il conduce nu a fost niciodata favoritul Antenei 3 sau a.

Azi iubiti-va! De maine va puteti uri din nou

Iubire: cuvant bizar care, de fapt, nu are explicatie. Dar are o zi obligatorie in care trebuie sarbatorit: Valentine's Day, cea mai comerciala sarbatoare. Trebuie sa recunoastem. lumea o ia razna mai rau decat de Craciun sau de Paste. Si, mai nou, o ia razna cu mult inainte.

Ironia sortii. Cristian Cioaca imbraca din nou astazi uniforma de POLITIST

Cristian Cioaca se intoarce la munca in aceasta dimineata. Politistul va fi incadrat la Directia logistica din cadrul IPJ si va trebui sa respecte cateva conditii. Cristian Cioaca nu va avea.

Dorel loveste din nou... in tevi. A lasat brasovenii fara apa potabila

O parte a orasului Brasov a ramas fara apa potabila dupa ce un muncitor a spart cu picamarul o magistrala. Brasovenii din acea zona s-au trezit fara voia lor cu o piscina in mijlocul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )